Virol wordt Prezero  Meer informatie

Bedrijfskleding vernietigen

Krijgt uw organisatie nieuwe werkkleding of bedrijfsuniformen? Laat uw oude bedrijfskleding vernietigen door onze zusterorganisatie Reisswolf. Zo voorkomt u dat uw bedrijfsuniformen in verkeerde handen komen en voor ongewenste doeleinden wordt gebruikt.

Inzameling van te vernietigen werkkleding

Voor het inzamelen van te vernietigen kleding heeft Reisswolf een breed assortiment aan beveiligde security-containers beschikbaar. Hierin deponeert u de broeken, blouses, truien, T-shirts, sokken, tassen en overige werk- en bedrijfskleding dat gegarandeerd niet meer in omloop mag komen. Alle modellen security-containers zijn door een speciaal slot extra beveiligd. Ook schoenen, accessoires en merchandise dat is voorzien van een logo kunnen door Reisswolf op veilige wijze worden vernietigd. Al uw werkkleding wordt in een 100% gesloten systeem verwerkt, waardoor het nooit in contact kan komen met de buitenwereld.

Lees hier meer over productvernietiging.

Vernietiging van bedrijfskleding en uniformen

De ter vernietiging aangeboden kleding wordt in beveiligde security-containers vervoerd in een Reisswolf-vrachtwagen die is voorzien van een Track & Trace systeem. Door middel van een sluis worden de containers naar de speciaal hiervoor ingerichte vernietigingslocatie gebracht en wordt de bedrijfskleding vernietigd door middel van een shredder.

Recycling van vernietigd textiel

Na het shredderen wordt het vernietigde textiel overgedragen aan een gespecialiseerde ketenpartner, die de vezels opnieuw inzet voor isolatiemateriaal of voor uw nieuwe uniformen. U zorgt er op deze manier voor dat uw werkkleding en bedrijfsuniformen op duurzame wijze worden hergebruikt en levert hiermee een positieve bijdrage aan het milieu.

Wilt u weten welke inzameloplossing past bij de vrijgekomen hoeveelheid kleding in uw bedrijf?

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Verbidak

Virol en Reisswolf zijn al ruim twintig jaar de partner in afvalstromen van Verbidak in Winschoten.…

Bekijk dit project

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

Duurzame afval recycling bedrijven  

Alles heeft waarde.