Bedrijfskleding

Krijgt uw organisatie nieuwe werkkleding of bedrijfsuniformen? Laat uw oude bedrijfskleding vernietigen door onze zusterorganisatie Reisswolf. Zo voorkomt u dat uw bedrijfsuniformen in verkeerde handen komen en voor ongewenste doeleinden wordt gebruikt.

Inzameling van te vernietigen werkkleding

Voor het inzamelen van te vernietigen kleding heeft Reisswolf een breed assortiment aan beveiligde security-containers beschikbaar. Hierin deponeert u de broeken, blouses, truien, T-shirts, sokken, tassen en overige werk- en bedrijfskleding dat gegarandeerd niet meer in omloop mag komen. Alle modellen security-containers zijn door een speciaal slot extra beveiligd. Ook schoenen, accessoires en merchandise dat is voorzien van een logo kunnen door Reisswolf op veilige wijze worden vernietigd. Lees hier meer over productvernietiging.

Vernietiging van bedrijfskleding en uniformen

De ter vernietiging aangeboden kleding wordt in beveiligde security-containers vervoerd in een Reisswolf-vrachtwagen die is voorzien van een Track & Trace systeem. Door middel van een sluis worden de containers naar de speciaal hiervoor ingerichte vernietigingslocatie gebracht en wordt de kleding geshredderd.

Recycling van vernietigd textiel

Na het shredderen wordt het vernietigde textiel overgedragen aan een gespecialiseerde ketenpartner, die de vezels opnieuw inzet voor isolatiemateriaal of voor uw nieuwe uniformen. U zorgt er op deze manier voor dat uw werkkleding en bedrijfsuniformen op duurzame wijze worden hergebruikt en levert hiermee een positieve bijdrage aan het milieu.

Wilt u weten welke inzameloplossing past bij de vrijgekomen hoeveelheid kleding in uw bedrijf?

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

"Het scheiden van afval begint nu al op het dak", Arjan Freuling, Verbidak

Virol en Reisswolf zijn al ruim twintig jaar de partner in afvalstromen van Verbidak in Winschoten.…

Bekijk dit project

Uw rol in de circulaire economie

Het hergebruik van afvalstromen begint bij u! Door maximaal te scheiden, levert u de grondstof voor nieuwe producten en duurzame energie. Goede faciliteiten vormen hiervoor de basis, waarin wij u graag adviseren. Door intensieve samenwerking tussen u als klant, wij als kennispartner in de markt en onze partners in de keten, zorgen we ervoor dat de schakels binnen de circulaire economie met elkaar verbonden blijven. Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug.

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste container kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u. Lees meer..

Alles heeft waarde.