Virol wordt Prezero  Meer informatie

Vernietiging datadragers

Wat doet u met uw oude computer, CD-ROM, harde schijf, telefoon en creditcard? De waardevolle grondstoffen in deze datadragers vormen een goede basis voor nieuwe producten. Kiest u voor een veilige vernietiging van uw datadragers, waarbij de waardevolle grondstoffen behouden blijven in de circulaire economie? Dan kiest u voor Reisswolf!

Soorten datadragers

Reisswolf kan de volgende soorten datadragers voor u vernietigen: 

  • Harde schijven, diskettes, ubs-sticks, (back-up) tapes
  • Microfilms, dvd's, magneetbanden
  • Pasjes, zoals bankpassen, identiteitskaarten, paspoorten maar ook creditcards 
  • Desktops, laptops, tablets maar ook smartphones 

Vernietiging datadragers

Vernietiging datadragers

Datadragers bevaten vaak veel vertrouwelijke informatie die absoluut niet in de handen moet vallen van vreemde personen. Zo kan een harde schijf bijvoorbeeld al gauw alle financiele gegevens van de laatste jaren bevatten. Maar denk ook aan andere apparaten zoals smartphones, laptops of tablets. Deze bevatten vaak ook meer gegevens dan dat u bij stil staat.

Heeft u datadragers die u veilig wilt laten vernietigen? Lees hier meer over de werkwijze van Reisswolf met betrekking tot de vernietiging van uw datadragers

Datavernietiging in een 100% gesloten systeem

De werkwijze van Reisswolf garandeert u dat uw gegevens tijdens het inzamel- en vernietigingsproces niet in de verkeerde handen kan komen. Zo leveren wij u op uw locatie aluminium containers waar u de datadragers in kwijt kunt. Deze zijn afgesloten en alleen toegankelijk door degenen die hier toestemming voor hebben door middel van een sleutel of een keycard. 

Zodra de container gevuld is komen wij deze halen en brengen deze naar onze vestiging waar de vrachtwagen door een sluisdeur gaat zodat er geen binnendringers ongezien binnen de vernietigingshal kunnen komen. De containers worden op de lopende band geleegd en door de shredder gehaald. Deze vernietigt de gegevens volledig tot deze onherkenbaar uit de machine komen. Alle delen zijn hierbij onherstelbaar beschadigd waardoor de gegevens niet meer toegankelijk zijn.

Na afloop van het vernietigingsproces ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat dat u ook kunt gebruiken als bewijs voor belanghebbenden.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag dan direct een offerte aan of informeer bij onze adviseur naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

British American Tobacco

“De wijze waarop Virol ons benadert, geeft ons het gevoel dat wij als klant nog koning…

Bekijk dit project

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

Assortiment afvalcontainers  

Alles heeft waarde.