Datadragers

Wat doet u met uw oude computer, CD-ROM, harde schijf, telefoon en creditcard? De waardevolle grondstoffen in deze datadragers vormen een goede basis voor nieuwe producten. Kiest u voor een veilige vernietiging van uw datadragers, waarbij de waardevolle grondstoffen behouden blijven in de circulaire economie? Dan kiest u voor Reisswolf!

 

Vernietiging datadragers

Veilige inzameling van datadragers

Voor het inzamelen van datadragers heeft Reisswolf een breed assortiment aan beveiligde security-containers beschikbaar. Alle modellen zijn door een speciaal slot extra beveiligd. De ter vernietiging aangeboden datadragers worden in onze beveiligde transportvoertuigen voorzien van een Track & Trace systeem naar de vernietigingslocatie gebracht.

Vernietiging van vertrouwelijke datadragers

Uw ingezamelde datadragers worden onherstelbaar vernietigd op de speciaal hiervoor ingerichte vernietigingslocatie van onze zusterorganisatie Reisswolf. Wij vernietigen alle vormen datadragers, denk hierbij aan USB-sticks, harde schijven, CD-ROM’s, magneetbanden, DVD’s, harddisks, pasjes, creditcards en (back-up) tapes.

Recycling van datadragers

Na de vernietiging worden alle grondstoffen gescheiden en opnieuw ingezet voor de productie van nieuwe materialen. Afhankelijk van het type datadrager bestaan er verschillende mogelijkheden om de grondstoffen terug in de markt te brengen. Onze jarenlange ervaring en samenwerking met ketenpartners vormen hiervoor een goede basis.

Benieuwd welke inzameloplossing past bij de te vernietigen hoeveelheid datadragers in uw bedrijf? 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

"De wijze waarop Virol ons benadert, geeft ons het gevoel dat wij als klant nog koning zijn", Kees van der Ploeg, British American Tobacco

“De wijze waarop Virol ons benadert, geeft ons het gevoel dat wij als klant nog koning…

Bekijk dit project

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

Assortiment afvalcontainers  

Alles heeft waarde.