Datadragers

Wat doet u met uw oude computer, CD-ROM, harde schijf, telefoon en creditcard? De waardevolle grondstoffen in deze datadragers vormen een goede basis voor nieuwe producten. Kiest u voor een veilige vernietiging van uw datadragers, waarbij de waardevolle grondstoffen behouden blijven in de circulaire economie? Dan kiest u voor Reisswolf!

Veilige inzameling van datadragers

Voor het inzamelen van datadragers heeft Reisswolf een breed assortiment aan beveiligde security-containers beschikbaar. Alle modellen zijn door een speciaal slot extra beveiligd. De ter vernietiging aangeboden datadragers worden in onze beveiligde transportvoertuigen voorzien van een Track & Trace systeem naar de vernietigingslocatie gebracht.

Vernietiging van vertrouwelijke datadragers

Uw ingezamelde datadragers worden onherstelbaar vernietigd op de speciaal hiervoor ingerichte vernietigingslocatie van onze zusterorganisatie Reisswolf. Wij vernietigen alle vormen datadragers, denk hierbij aan USB-sticks, harde schijven, CD-ROM’s, magneetbanden, DVD’s, harddisks, pasjes, creditcards en (back-up) tapes.

Recycling van datadragers

Na de vernietiging worden alle grondstoffen gescheiden en opnieuw ingezet voor de productie van nieuwe materialen. Afhankelijk van het type datadrager bestaan er verschillende mogelijkheden om de grondstoffen terug in de markt te brengen. Onze jarenlange ervaring en samenwerking met ketenpartners vormen hiervoor een goede basis.

Benieuwd welke inzameloplossing past bij de te vernietigen hoeveelheid datadragers in uw bedrijf? 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

"De wijze waarop Virol ons benadert, geeft ons het gevoel dat wij als klant nog koning zijn", Kees van der Ploeg, British American Tobacco

“De wijze waarop Virol ons benadert, geeft ons het gevoel dat wij als klant nog koning…

Bekijk dit project

Uw rol in de circulaire economie

Het hergebruik van afvalstromen begint bij u! Door maximaal te scheiden, levert u de grondstof voor nieuwe producten en duurzame energie. Goede faciliteiten vormen hiervoor de basis, waarin wij u graag adviseren. Door intensieve samenwerking tussen u als klant, wij als kennispartner in de markt en onze partners in de keten, zorgen we ervoor dat de schakels binnen de circulaire economie met elkaar verbonden blijven. Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug.

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste container kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u. Lees meer..

Alles heeft waarde.