Evenementenafval

Bij het organiseren van een evenement komen veel belangrijke zaken kijken. Hiervan is afvalinzameling tijdens uw evenement één onderdeel. Speciaal voor evenementen en festivals waar tal van bezoekers komen heeft Virol afvaleilanden ontwikkeld. Plastic, papier en restafval worden gescheiden ingezameld met behulp van de opvallende afvaleilanden.

Gescheiden afval inzamelen op evenementen en festivals

Tijdens een festival of evenement komen er verschillende soorten afval vrij. Denk aan etensresten, plastic borden en bekers of kartonnen trays voor het drinken. Onze afvaleilanden zijn de oplossing om deze afvalstromen gescheiden in te zamelen. Het afvaleiland is gericht op de 3 grootste afvalstromen op een evenement en stimuleert bezoekers om afval netjes te deponeren in de afvalbakken. Hierdoor levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu en de circulaire economie. Gescheiden afvalstromen kunnen opnieuw worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten.

Voordelen afvaleiland bij evenement

De inzet van afvaleilanden zorgt ervoor dat uw bezoekers milieubewust hun afval deponeren waardoor hergebruik wordt bevorderd. Daarnaast voorkomt u een groot deel van het zwerfvuil en blijft uw terrein netjes gedurende uw evenement. Dit zorgt er niet alleen voor dat het u een hoop tijd en kosten bespaart om zwerfvuil op te ruimen na afloop van uw evenement. Het komt ook ten goede aan het milieu en de beleving van bezoekers.

Benieuwd wat Virol voor uw evenement of festival kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

"Wij zochten een totaalaanbieder met uitstekende service en ruime technische kennis", Johan Lammers, Poiesz Supermarkten

Poiesz Supermarkten loopt vooruit in de markt wanneer het gaat om duurzaamheid. Ze vinden het…

Bekijk dit project
Afvaleiland

Personaliseer uw afvaleiland

De afvaleilanden zijn voorzien van borden om ze goed op te laten vallen. De onderste borden kunnen worden voorzien van uw eigen evenementenlogo of tekst. Hierdoor worden de afvaleilanden persoonlijker en deze kunt u een volgend evenement weer opnieuw gebruiken.

Gehele ontzorging van afvalinzameling

Door voor Virol te kiezen, kiest u voor gehele ontzorging. Naast het plaatsen van de afvaleilanden kunnen wij nog meer voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van medewerkers om tijdens uw evenement zwerfvuil te verwijderen en de zakken van de afvaleilanden verwisselen. Verder kunnen wij ook de gehele afvoer van al het afval van uw evenement voor u organiseren en zorgen wij voor duurzaam hergebruik; Van afval tot grondstof.

Benieuwd wat Virol voor uw evenement of festival kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Uw rol in de circulaire economie

Het hergebruik van afvalstromen begint bij u! Door maximaal te scheiden, levert u de grondstof voor nieuwe producten en duurzame energie. Goede faciliteiten vormen hiervoor de basis, waarin wij u graag adviseren. Door intensieve samenwerking tussen u als klant, wij als kennispartner in de markt en onze partners in de keten, zorgen we ervoor dat de schakels binnen de circulaire economie met elkaar verbonden blijven. Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug.

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste container kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u. Lees meer..

Alles heeft waarde.