Virol wordt Prezero  Meer informatie

Evenementenafval

Bij het organiseren van een evenement komen veel belangrijke zaken kijken. Hiervan is afvalinzameling tijdens uw evenement een onderdeel waar vaak te weinig rekening mee wordt gebhouden. Speciaal voor evenementen en festivals waar tal van bezoekers komen heeft Virol afvaleilanden ontwikkeld voor uw evenemtenafval. Plastic, papier en restafval worden gescheiden ingezameld met behulp van de opvallende afvaleilanden. Mocht bij uw evenement een andere stroom zoals glas vrijkomen, dan levert Virol daarvoor ook passende oplossingen.

Gescheiden afval inzamelen op evenementen en festivals

Tijdens een festival of evenement komen er verschillende soorten afval vrij. Denk aan typisch evenementenafval zoals etensresten, plastic borden en bekers of kartonnen trays voor het drinken. Onze afvaleilanden zijn de oplossing om deze afvalstromen gescheiden in te zamelen. Het afvaleiland is gericht op de 3 grootste afvalstromen op een evenement en stimuleert bezoekers om afval netjes te deponeren in de afvalbakken. Hierdoor levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu en de circulaire economie. Gescheiden afvalstromen kunnen opnieuw worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten.

Voordelen afvaleiland bij evenement

De inzet van afvaleilanden zorgt ervoor dat uw bezoekers milieubewust hun afval deponeren waardoor hergebruik wordt bevorderd. Daarnaast voorkomt u een groot deel van het zwerfvuil en blijft uw terrein netjes gedurende uw evenement. Dit zorgt er niet alleen voor dat het u een hoop tijd en kosten bespaart om zwerfvuil op te ruimen na afloop van uw evenement. Het komt ook ten goede aan het milieu en de beleving van bezoekers.

Zoekt u naar een partner die uw bedrijf kan ondersteunen bij de recycling en verwerking van uw evenementenafval? Vraag een offerte aan of ga in gesprek met onze adviseur.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Poiesz Supermarkten

Poiesz Supermarkten loopt vooruit in de markt wanneer het gaat om duurzaamheid. Ze vinden het…

Bekijk dit project
Afvaleiland

Personaliseer uw afvaleiland

De afvaleilanden zijn voorzien van borden om ze goed op te laten vallen. De onderste borden kunnen worden voorzien van uw eigen evenementenlogo of tekst. Hierdoor worden de afvaleilanden persoonlijker en deze kunt u een volgend evenement weer opnieuw gebruiken.

Gehele ontzorging van afvalinzameling

Door voor Virol te kiezen, kiest u voor gehele ontzorging. Naast het plaatsen van de afvaleilanden kunnen wij nog meer voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van medewerkers om tijdens uw evenement zwerfvuil te verwijderen en de zakken van de afvaleilanden verwisselen. Verder kunnen wij ook de gehele afvoer van al het afval van uw evenement voor u organiseren en zorgen wij voor duurzaam hergebruik; Van afval tot grondstof.

Zoekt u naar een partner die uw bedrijf kan ondersteunen bij de recycling en verwerking van uw evenementenafval? Vraag een offerte aan of ga in gesprek met onze adviseur.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

Afvalcontainers Virol  

Alles heeft waarde.