Virol wordt Prezero  Meer informatie

Groenafval

Bij het aanleggen en onderhouden van tuinen, perken en terreinen komt veel groen- en snoeiafval vrij. Door uw groenafval gescheiden in te zamelen, levert u de basis voor onder andere compost. Heel concreet vormt dit afval dus de basis voor nieuw groen!

Hergebruik van groenafval

Afhankelijk van de kwaliteit van het ingezamelde groenafval, vindt het een nuttige toepassing bij de opwekking van biomassa of wordt het ingezet in het composteerproces. Hoogwaardig afval wordt in ongeveer drie maanden gecomposteerd en verwerkt tot tuingrond of compost en ingezet om andere bomen en planten te laten groeien! Het kwalitatief minder hoogwaardige groenafval wordt versnipperd en gezeefd, waarna het als brandstof voor biomassa wordt ingezet.

Groenafval container

Voor het inzamelen van groen- en snoeiafval heeft Virol een breed assortiment aan containers beschikbaar. Deze containers varieren van formaat en kunnen perfect worden afgestemd op de hoeveelheid groenafval die u beschikbaar heeft. Zo kunnen wij containers leveren voor éénmalige opdrachten, maar ook als permanente oplossing bij een vaste stroom aan groenafval als u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf heeft. 

Groenafval ophalen

Wij kunnen u volledig van uw afval ontlasten door het groenafval voor u op te halen. Heeft u een grote hoeveelheid vrijgekomen groenafval? Dan brengen wij op de afgesproken datum en plek een container, en neemt u contact op met ons als de container klaar is om opgehaald te worden. Op deze manier kunt u zich richten op de zaken die echt belangrijk zijn en doen wij waar wij gespecialiseerd in zijn, u ontlasten op het gebied van uw afval!

Zoekt u naar een partner die uw bedrijf kan ondersteunen bij de verwerking van uw groenafval? Vraag een offerte aan of ga in gesprek met onze adviseur.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Verbidak

Virol en Reisswolf zijn al ruim twintig jaar de partner in afvalstromen van Verbidak in Winschoten.…

Bekijk dit project

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

Afvalcontainers Virol  

Alles heeft waarde.