Oud papier

Wilt u een container bestellen voor uw oud papier en karton? Virol ondersteunt u graag in de recycling van uw oud papier. Weet u welke papiercontainer u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan. Weet u nog niet welke inzamelingswijze het meest geschikt is voor uw bedrijf? Bekijk hier ons containerassortiment of vraag een adviesgesprek aan

Internationale oud papier en karton recycling

Oud papier en karton is bij gescheiden inzameling geschikt voor de recycling en is daarom geld waard. In Nederland wordt maar liefst 84% van het gebruikte papier ingezet voor de recycling. Wist u dat papier tot wel zeven maal kan worden gerecycled? Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de recycling van oud papier? 

Meer informatie over oud papier recycling

Papierinzameling op maat

Virol heeft een breed assortiment containers en hierdoor altijd een passende oplossing voor de inzameling van uw oud papier. Wij kunnen oud papier op de volgende manieren inzamelen:

  • Rolcontainers
  • Afzetcontainers
  • Perscontainers
  • Kraakpersroutes 

Oud papier inzameling bedrijven

Heeft uw bedrijf weinig of juist grote hoeveelheden papier, zoals een distributiecentra of de grafische industrie? Wij denken graag met u mee en leveren een oplossing op maat die uw (productie)proces optimaal ondersteunt. Zo hebben wij bij Royal Hoitsema een afvalsysteem ontwikkeld dat hen op een efficiënte en effectieve manier ondersteunt in de afvalscheiding. Lees hier hun referentie

Oud papier inzameling scholen en verenigingen

Voor scholen en verenigingen faciliteren wij de inzameling van oud papier. Dit doet Virol door een papiercontainer of kraakperswagen met chauffeur ter beschikking te stellen voor huis-aan-huis inzameling in de avond- of weekenduren.

Particulier en oud papier inleveren? 

Bent u particulier en wilt u weten wat de oud papier prijs is? U kunt ons hierover bellen of u kunt uw oud papier op onze verwerkingslocatie aan de Haven Zuidzijde 21 in Scheemda brengen. Benieuwd wanneer u bij ons terecht kunt? Bekijk hier onze brengtijden 

Oud papier met vertrouwelijke gegevens

Bevat uw oud papier vertrouwelijke gegevens? Laat uw vertrouwelijke documenten veilig door Reisswolf vernietigen om problemen en imagoschade te voorkomen. Meer informatie over archiefvernietiging door Reisswolf?

Meer informatie over vernietiging van uw archief 

Benieuwd welke mogelijkheden wij uw organisatie bieden voor de inzameling van oud-papier en karton? Of wilt u weten wat een oud papier container kost?

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

"De afvalinstallatie van Virol ondersteunt ons op efficiënte en effectieve wijze", Hermen Goedhart, Royal Hoitsema Labels

Bij Royal Hoitsema Labels, een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en…

Bekijk dit project

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

Afvalcontainers Virol  

Alles heeft waarde.