Vertrouwelijke gegevens

Iedere organisatie heeft te maken met vertrouwelijke informatie. Een zorgvuldige en veilige verwerking van deze gegevens als u ze niet meer (dagelijks) gebruikt is noodzakelijk om te voorkomen dat uw gegevens op straat belanden. Onze zusterorganisatie Reisswolf heeft zich hier volledig in gespecialiseerd. Reisswolf biedt u als enige partij in Nederland een 100% gesloten circuit voor het totaalpakket opslag, vernietiging en digitalisering van vertrouwelijke gegevens.

Vernietiging van vertrouwelijke gegevens

Op uw verzoek vernietigt Reisswolf alles wat vertrouwelijk is. Van vertrouwelijke gegevens, papieren archieven en datadragers, zoals USB-sticks en creditcards, tot bedrijfskleding en overtollige producten. Ons systeem is volledig gesloten, want wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven. Lees hier meer over de vernietiging van uw vertrouwelijke gegevens.

Opslag van vertrouwelijke gegevens

Heeft u vertrouwelijke gegevens die vanwege de wettelijk vastgestelde bewaartermijn gearchiveerd dienen te worden en wilt of kunt u dit niet op kantoor bewaren? Reisswolf biedt u de mogelijkheid uw vertrouwelijke gegevens op te slaan op een beveiligde locatie. Dit bespaart u kostbare kantoorruimte en uw documenten staan veilig opgeslagen. Op onze locatie in Scheemda beschikken we over maar liefst 200 kilometer ruimte voor archiefopslag. Indien u de documenten wilt inzien, leveren wij op werkdagen de documenten binnen 24 uur fysiek of digitaal aan. Lees hier meer over de opslag van uw vertrouwelijke gegevens.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor opslag, digitalisering of vernietiging van uw archief? 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

"Duurzaamheid is één van onze belangrijkste speerpunten", de heer Bouland, RUG

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) gunde het managen van afvalstromen aan Virol en Reisswolf. Het…

Bekijk dit project

Scanning on demand

Als uw archieven bij ons staan opgeslagen en u wilt deze inzien, kunnen wij uw documenten scannen on demand. Reisswolf digitaliseert al uw archiefstukken; van visitekaartje tot bouwtekening. Uw archief wordt vervolgens in ieder gewenst bestandsformaat bij u aangeleverd. Lees hier meer over scanning on demand van uw vertrouwelijke gegevens.

Recycling van vernietigde vertrouwelijke gegevens

Ook voor uw vernietigde vertrouwelijke gegevens bestaat een plaats in de circulaire economie. Het geshredderde papier, metaal, kunststof of andere grondstof wordt gerecycled en opnieuw ingezet voor de productie van nieuw materiaal. Met WEPAPERCYCLE heeft u zelfs de mogelijkheid uw eigen vertrouwelijke papier terug geleverd te krijgen als nieuw hygiënepapier. Lees hier meer over WEPAPERCYCLE.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor opslag, digitalisering of vernietiging van uw archief? 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Uw rol in de circulaire economie

Het hergebruik van afvalstromen begint bij u! Door maximaal te scheiden, levert u de grondstof voor nieuwe producten en duurzame energie. Goede faciliteiten vormen hiervoor de basis, waarin wij u graag adviseren. Door intensieve samenwerking tussen u als klant, wij als kennispartner in de markt en onze partners in de keten, zorgen we ervoor dat de schakels binnen de circulaire economie met elkaar verbonden blijven. Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug.

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste container kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u. Lees meer..

Alles heeft waarde.