Virol wordt Prezero  Meer informatie

Afvaleilanden voor evenementen

Etensresten, plastic bordjes, en papieren trays zijn de meest voorkomende afvalstromen op een evenement. U wilt niet dat al het afval op de grond beland en de ervaring van de bezoekers negatief uitvalt. De bezoekers stimuleren om het afval in de daarvoor bestemde afvalcontainers te deponeren is voor de evenementenorganisatie vaak een hele uitdaging. Virol biedt hiervoor een uitstekende oplossing die er ook nog voor zorgt dat bezoekers worden gestimuleerd om hun afval te scheiden.

Afvalbeheer op evenementen en festivals

Met de praktische en opvallende afvaleilanden van Virol bent u verzekerd van een goed georganiseerd afvalbeheer. De indeling van 3 afvalstromen per eiland en de plaatsing van de eilanden op strategische plekken op uw evenement, stimuleert bezoekers het afval milieubewust te deponeren. De afvaleilanden zijn gericht op de drie hoofdstromen tijdens festivals en evenementen, namelijk papier, plastic enrestafval, maar kunnen in overleg ook ingericht worden voor andere afvalstromen. Bovendien kunt u het afvaleiland personaliseren door het bord te voorzien van uw evenementenlogo of een tekst.

Gehele ontzorging van afvalinzameling

Wilt u geen omkijken hebben naar het afvalbeheer tijdens uw evenement of festival? Virol kan u hierin volledig ontzorgen. Wij zetten onze medewerkers graag in om de afvalzakken te wisselen, het zwerfvuil op te ruimen en het afval op duurzame wijze af te voeren. Afhankelijk van uw festival kunnen wij verschillende oplossingen bieden. Heeft u weinig ruimte en veel afval te verwerken? Dan kunnen wij u een perscontainer leveren waar het afval van het terrein in verzameld kan worden.

 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur
Virol afvaleilanden

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste afvalcontainer kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Alles heeft waarde.