Ferro metaal

Oude metalen zoals oud-ijzer zijn zeer geschikt als grondstof voor nieuwe producten. Doordat 95% van het metaal gerecycled wordt, vertegenwoordigd metaal een zekere waarde. Heeft uw organisatie een grote stroom oud-metaal? Lever deze in bij Virol. In veel gevallen levert u dit een vergoeding op en draagt u bij aan de circulaire economie. 

Hergebruik ferro metalen

Virol draagt zorg voor een nauwkeurige inzameling, sortering, depollutie en bewerking van metaalsoorten. Een nauwkeurige en gescheiden inzameling draagt bij aan een zuivere metaalrecycling. Nadat de metalen in verschillende soorten ferro metalen zijn gesorteerd, worden deze internationaal ingezet in de metaalindustrie voor nieuwe producten. Metalen kunnen oneindig worden hergebruikt en zijn daardoor zeer waardevol binnen de circulaire economie.

Circulaire economie

Soorten ferro metalen

Ferro metalen zijn de ijzerhoudende metaalsoorten zoals bijvoorbeeld staal, ijzer, gietijzer en RVS. Alle metalen die magnetisch zijn, bevatten ijzer en vallen daarmee in de categorie ferro.

Inzameling ferro metalen

Heeft u ferro metalen die u kwijt wil? Wij helpen u graag door deze voor u in ontvangst te nemen en een daarbij behorende vergoeding voor te geven. U bent welkom om uw ferro metalen bij Virol Metaal in te leveren, maar het is ook mogelijk dat wij het op uw locatie komen halen. Voor een eenmalige stroom ferro metaal kunnen wij een bak bij u neerzetten die wij na afloop weer komen ophalen, en u een vergoeding uitkeren. Heeft u een vaste stroom ferro metalen? Dan kunnen wij u een container leveren die voor langere tijd bij u blijft staan, zodra deze weer opgehaald mag worden komen wij deze voor u ophalen. Zo kunt u uw afval scheiden en krijgt u er daarnaast ook nog geld voor.

Benieuwd hoe Virol uw bedrijf kan ondersteunen bij de recycling van uw metaal? Of wilt u weten wat een afzetcontainer voor uw metaal kost? Vraag een offerte aan of ga in gesprek met onze adviseur.

Vraag onze adviseur Vraag direct een offerte aan

Schaalinkoop metaal voor particulieren

Ook particulieren zijn van harte welkom op onze locatie in Winschoten (Kartonbaan 29). De loods waarin u kunt lossen is overdekt volledig toegankelijk voor auto’s en aanhangers. 

Omdat metalen goed kunnen worden gerecycled vertegenwoordigen deze materialen een zekere waarde. Heeft u oud-ijzer of andere metalen? Lever het in bij Virol. In veel gevallen ontvangt u hiervoor een vergoeding.

Waar vindt u Virol Metaal

06-21525944

WhatsApp voor actuele prijzen

Weten hoeveel geld u krijgt voor uw metalen of oud ijzer? WhatsApp ons een overzichtelijke foto en u ontvangt een aantrekkelijk bod!

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

 

Alles heeft waarde.