Duurzaam inzamelen in een bedrijfsomgeving

Door afval te scheiden aan de bron levert u een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie. De juiste middelen om bronscheiding op kantoor te faciliteren zijn hierbij van groot belang. Wij bieden hiervoor de Recycle Bin en de BonTon. Twee modulaire inzamelsystemen die scheiding aan de bron stimuleren.

Recycle Bin en Bon Ton

Door een duurzaam inzamelsysteem als de Recycle Bin of de BonTon op een strategische plek in uw organisatie te plaatsen wordt scheiding aan de bron gestimuleerd. Het slanke, moderne en uitnodigende design van de Recycle Bin past in iedere moderne kantooromgeving. De Bon Ton bestaat voor 100% uit recyclebaar kunststof. Bovendien kunnen alle onderdelen afzonderlijk vervangen worden. In het gebruik zijn beide inzamelsystemen erg eenvoudig. De opschriften maken direct duidelijk maken welk type afval in welk deel van de container hoort.

Inzamelmodules voor gft, plastic, papier, (koffie)bekers en restafval

De duurzame inzamelmodules bieden de mogelijkheid tot het inzamelen van de stromen gft, plastic, (koffie)bekers en restafval in iedere gewenste combinatie. De Bon Ton biedt ook een module voor het inzamelen van papier.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste container kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Virol Bonton

Afmetingen per module:
(L x B x H) 40cm x 26cm x 77cm 

Virol Recycle Bin 2 fracties

(L x B x H) 70cm x 41cm x 74cm 

Virol Recycle Bin 3 fracties

 (L x B x H) 99,1cm x 40,7cm x 73,8cm

Virol Recycle Bin 4 fracties

 (L x B x H) 129,4cm x 40,7cm x 73,8cm

Alles heeft waarde.