Virol wordt Prezero  Meer informatie
Terug naar Nieuws

14e Nationale Snipperdag groot succes!

Gepubliceerd op:
14e Nationale Snipperdag groot succes!

Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.

De inspanningen en verdiensten van alle locaties op die dag zijn dit jaar gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation. De
opbrengt is maar liefst € 5000,- geworden!

LINDA.Foundation zal van deze donatie cadeaukaarten à €50 schenken aan gezinnen met kinderen in een financieel benarde positie. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A, zodat deze gezinnen lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.

Nationale Snipperdag 2021

Nationale Snipperdag 2021
Op woensdag 6 oktober organiseert Reisswolf de 14de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 en 16:00 uur gratis op verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens veilig vernietigd.
 

Alles heeft waarde.