Terug naar Nieuws

Virol en Reisswolf aanwezig op Promotiedagen Noord-Nederland

Gepubliceerd op:
Virol en Reisswolf aanwezig op Promotiedagen Noord-Nederland

Op 6 en 7 november is het weer zover, de Promotiedagen Noord-Nederland in Martiniplaza Groningen. Virol is ook dit jaar weer present en staat u graag te woord over alle vragen met betrekking tot uw afvalstromen.

Kom langs op onze stand!

Natuurlijk vinden wij het gezellig als u ook langskomt op onze stand. Zo heeft u de mogelijkheid om over het afvalplan van uw onderneming te sparren met onze collega’s. Wellicht kunnen wij ondersteuning bieden om u verder te helpen met het behalen van MVO-doelstellingen of om te kijken hoe u kunt bijdragen aan de realisatie van een circulaire economie.

Er zijn dit jaar ook andere leuke activiteiten gepland voor de twee beursdagen. Klik voor het beursprogramma van dit jaar op de onderstaande knop. 

 

Beursprogramma

 

De algemene beurstijden zijn:

Dinsdag 6 november 12.00 – 22.00 uur

Woensdag 7 november 12.00 – 22.00 uur

 

Wilt u kaarten ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@virol.nl.

14e Nationale Snipperdag groot succes!

14e Nationale Snipperdag groot succes!
Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.
 

Alles heeft waarde.