Terug naar Nieuws

Gemeente Midden Groningen - "Help mee met de E-waste Race"

Gepubliceerd op:
Gemeente Midden Groningen - "Help mee met de E-waste Race"

Vorige week heeft de aftrap van de E-waste race plaatsgevonden bij basisscholen in de gemeenten Midden Groningen, Oldambt, Coevorden, Hoogeveen en Emmen. 

 

Deze week valt bij alle inwoners van de gemeente Midden Groningen de regionale krant op de deurmat met de oproep "Help mee met de E-waste Race". Met een leuk artikel over de E-waste Race vraagt de gemeente alle inwoners hun oude en afgedankte elektrische apparaten in te leveren bij één van de deelnemende scholen in hun gemeente.

De E-waste race is deze week gestart en zal tot 12 oktober duren. Aan het einde van de race wordt de winnaar bekend gemaakt.  

Deelnemende scholen: De Rank, O.B.S. De Vlonder, CB de Oliebron, Rk De Hoeksteen, O.B.S. De Meent, PCBS De Regenboog, Eben Haëzerschool, PCBS De Hoeksteen, PCBS De Palm en C.B.S. Dr. Picardt. 

Jouw oude computer is van belangrijke waarde!

Jouw oude computer is van belangrijke waarde!
Het is de week van de Circulaire Economie. Dagelijks houden wij ons bezig met de herbruikbaarheid van producten, het maximaliseren van grondstoffen en het minimaliseren van waardevernietiging. Maar wat gebeurt er nou eigenlijk met jouw oude computer?
 

Alles heeft waarde.