Terug naar Nieuws

Gemeente Midden Groningen - "Help mee met de E-waste Race"

Gepubliceerd op:
Gemeente Midden Groningen - "Help mee met de E-waste Race"

Vorige week heeft de aftrap van de E-waste race plaatsgevonden bij basisscholen in de gemeenten Midden Groningen, Oldambt, Coevorden, Hoogeveen en Emmen. 

 

Deze week valt bij alle inwoners van de gemeente Midden Groningen de regionale krant op de deurmat met de oproep "Help mee met de E-waste Race". Met een leuk artikel over de E-waste Race vraagt de gemeente alle inwoners hun oude en afgedankte elektrische apparaten in te leveren bij één van de deelnemende scholen in hun gemeente.

De E-waste race is deze week gestart en zal tot 12 oktober duren. Aan het einde van de race wordt de winnaar bekend gemaakt.  

Deelnemende scholen: De Rank, O.B.S. De Vlonder, CB de Oliebron, Rk De Hoeksteen, O.B.S. De Meent, PCBS De Regenboog, Eben Haëzerschool, PCBS De Hoeksteen, PCBS De Palm en C.B.S. Dr. Picardt. 

Reisswolf onlangs opnieuw CA+ gecertificeerd, ook voor productvernietiging

Reisswolf onlangs opnieuw CA+ gecertificeerd, ook voor productvernietiging
Sinds kort biedt de CA+ certificering ook borging voor een veilige vernietiging van vertrouwelijke producten. Een certificaat die ons zusterbedrijf Reisswolf als specialist op het gebied van veilige gegevensvernietiging als onmisbaar beschouwt.
 

Alles heeft waarde.