Terug naar Nieuws

Gemeente Midden Groningen - "Help mee met de E-waste Race"

Gepubliceerd op:
Gemeente Midden Groningen - "Help mee met de E-waste Race"

Vorige week heeft de aftrap van de E-waste race plaatsgevonden bij basisscholen in de gemeenten Midden Groningen, Oldambt, Coevorden, Hoogeveen en Emmen. 

 

Deze week valt bij alle inwoners van de gemeente Midden Groningen de regionale krant op de deurmat met de oproep "Help mee met de E-waste Race". Met een leuk artikel over de E-waste Race vraagt de gemeente alle inwoners hun oude en afgedankte elektrische apparaten in te leveren bij één van de deelnemende scholen in hun gemeente.

De E-waste race is deze week gestart en zal tot 12 oktober duren. Aan het einde van de race wordt de winnaar bekend gemaakt.  

Deelnemende scholen: De Rank, O.B.S. De Vlonder, CB de Oliebron, Rk De Hoeksteen, O.B.S. De Meent, PCBS De Regenboog, Eben Haëzerschool, PCBS De Hoeksteen, PCBS De Palm en C.B.S. Dr. Picardt. 

14e Nationale Snipperdag groot succes!

14e Nationale Snipperdag groot succes!
Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.
 

Alles heeft waarde.