Terug naar Nieuws

Het Werkfestival

Gepubliceerd op:
Het Werkfestival

De organisatie van het Werkfestival gelooft dat de huidige tijd vraagt om een eigenzinnige kijk op het thema werk. Daarom manifesteert de arbeidsmarktregio Groningen en Noord Drenthe zich 31 oktober 2018 op unieke wijze op het voormalig Suiker terrein in Groningen.

Deze onderscheidende en inspirerende eventlocatie zal het decor vormen van het Werkfestival, de grootste banenbeurs van het Noorden, waar ontmoetingen tot stand worden gebracht tussen 10.000 bezoekers en 250 standhouders.

Virol heeft samen met Virol E-waste een stand op dit werkfestival. Naast informatie over onze vacatures en werkleertrajecten kun je je ook aanmelden voor de workshop!

Workshop: Neem een kijkje in de wereld van de recycling!

Blauw geel een herkenbare kleurencombinatie in het noorden van Nederland als het om het inzamelen van waardevolle afvalstromen gaat. Familiebedrijf Virol houdt zich al bijna 50 jaar bezig met recycling. Het inzamelen en hoogwaardig verwerken van afvalstromen wordt gedaan door een team van ruim 160 collega’s. 

Virol E-waste is één van de dochterondernemingen van de Virol groep. Het is dé sorteer- en demontagelocatie van Noord Nederland op het gebied van elektronisch afval. Virol E-waste heeft in 2016 de Virol E-waste Academy opgericht. Op de Virol E-waste Academy kun je verschillende werkleertrajecten volgen. Rond je het werkleertraject goed af, dan stroom je door naar een betaalde baan!

E-waste Academy

Door middel van het demonteren van elektronisch afval wordt je opgeleid naar een betaalde baan in de productie, logistiek of techniek.

Minder grondstoffen uit de natuur, het duurzaam opleiden van mensen en het herplaatsen van mensen terug op de arbeidsmarkt is een mooi voorbeeld van circulaire economie!

Wil jij alles weten over de wereld van recycling en wil jij graag weer betaald aan de slag in de productie, techniek of logistiek?

Neem een oud elektrisch apparaat mee en kom naar één van onze workshops op het werkfestival!

Stap in de wereld van de demontage en laat je inspireren door collega’s die hebben deelgenomen aan één van onze werkleertrajecten.

 

Duur:                        30 minuten

Max. aantal:            12 deelnemers

Workshop:              Interactief en informatief

 

Aanmelden voor onze workshop kan via www.werkfestival.nl

 

Virol opnieuw gecertificeerd voor Weeelabex!

Virol opnieuw gecertificeerd voor Weeelabex!
Na een succesvol auditproces zijn we door TÜV Nederland voorgedragen voor certificering WEEELABEX: Demontage ICT hoog en CV ketels.
 

Alles heeft waarde.