Terug naar Nieuws

MVO-doelstellingen behalen met afval - Virol

Gepubliceerd op:
MVO-doelstellingen behalen met afval - Virol

Hoe kunt u maatschappelijk verantwoord ondernemen met uw afval? Virol helpt bij het halen van MVO-doelstellingen. Samen gaan we verantwoordelijk met afval om.

MVO-doelstellingen behalen met uw afval?

Afval is vaak onvermijdelijk, het verschil maken we door er samen op een verantwoordelijke manier mee om te gaan. Als u op een verantwoordelijke wijze met uw afval omgaat, is het mogelijk om afval haar waarde terug te geven. Vanuit de overtuiging 'alles heeft waarde.' biedt Virol haar dienstverlening aan. Door op deze manier naar onze omgeving te kijken, zien wij afval als waardevolle bronnen voor nieuwe producten. Deze visie in combinatie met onze jarenlange ervaring in de branche, zorgt ervoor dat wij een duurzame verwerking van uw afvalstromen kunnen garanderen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare afvalpartner geworden en hebben wij al veel klanten succesvol ondersteund bij een verduurzaming van hun logistieke afvalproces.

Verduurzaming logistiek afvalproces voor MVO-doelstellingen

Het verduurzamen van uw logistieke afvalproces levert meerdere voordelen op. Ten eerste bevordert u hergebruik van afvalstromen en stimuleert u hiermee de circulaire economie. Hiermee wordt uitputting van fossiele brandstoffen beperkt en worden grondstoffen voor nieuwe producten gecreëerd. Daarnaast heeft verduurzaming in veel gevallen ook een ander mooi voordeel, namelijk een kostenbesparing. Dit als gevolg van een goedkopere verwerking van uw afval maar ook een kostenbesparing door een efficiënter logistiek proces.

Bent u benieuwd hoe u maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen met uw afval? En wilt u ook graag op uw afvalkosten besparen? Meld u zich dan hier gauw aan voor een gratis persoonlijk advies van onze specialist tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland. 

 

Virol opnieuw gecertificeerd voor Weeelabex!

Virol opnieuw gecertificeerd voor Weeelabex!
Na een succesvol auditproces zijn we door TÜV Nederland voorgedragen voor certificering WEEELABEX: Demontage ICT hoog en CV ketels.
 

Alles heeft waarde.