Terug naar Nieuws

Nationale Snipperdag 2021

Gepubliceerd op:
Nationale Snipperdag 2021

Op woensdag 6 oktober organiseert Reisswolf de 14de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 en 16:00 uur gratis op verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens veilig vernietigd.

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan de LINDA foundation. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie aan het goede doel! Dit jaar gaat de opbrengst naar de LINDA foundation!

Meedoen?
De Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. Hieronder staan de locaties waar mensen hun vertrouwelijke documenten kunnen inleveren.

Hengelo (Parelstraat 9)

Heesch (Zoggelsestraat 7)

Scheemda (Haven Z.Z. 22)

Wognum (Spoorstraat 5)

De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.

Coronaproof
De ontvangst en inzameling van het vertrouwelijke materiaal zal op de Nationale Snipperdag conform RIVM richtlijnen plaatsvinden

14e Nationale Snipperdag groot succes!

14e Nationale Snipperdag groot succes!
Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.
 

Alles heeft waarde.