Terug naar Nieuws

Nationale Werkbezoekdag 21 november – Ook Virol E-waste doet mee!

Gepubliceerd op:
Nationale Werkbezoekdag 21 november – Ook Virol E-waste doet mee!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de techniek, logistiek of productie? Kom dan langs bij Virol E-waste op woensdag 21 november tijdens de Nationale Werkbezoekdag.

Onze collega’s van Virol E-waste geven die dag rondleidingen, maar je kunt je ook laten inspireren tijdens één van de workshops of in gesprek gaan met één van de studenten die momenteel een werkleertraject bij de Virol E-waste Academy volgen.

Virol E-waste is op zoek naar jouw talent!

Virol E-waste

Afgedankt elektrisch en elektronisch afval (AEEA) bevat belangrijke grondstoffen voor de productie van nieuwe producten. In het AEEA sorteer- en demontagecentrum van Virol E-waste wordt het E-waste gedemonteerd en de recyclebare grondstoffen gesorteerd. Een optimale samenwerking van innovatieve dienstverlening en duurzame bedrijfsvoering om grondstoffen te behouden binnen de circulaire economie.

De Virol E-waste Academy is een erkend leerbedrijf die verschillende werkleertrajecten aanbiedt. Rond jij het werkleertraject succesvol af? Dan stroom je door naar een betaalde baan.

Virol E-waste biedt de volgende werk-leertrajecten:

Entree Opleiding Het biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om een mbo 1 Entree opleiding “Assistent installatie- en constructietechniek” te volgen. Tijdens de opleiding gaat de deelnemer 1 dag in de week naar school en 3 dagen in de week aan het werk.

Het traject is in 2016 opgezet in samenwerking met het Noorderpoort en Gemeente Oldambt; Inmiddels zijn er meerdere gemeenten aangesloten. Tijdens het traject bij Virol E-waste krijgt de deelnemer de mogelijkheid om een vca-diploma en heftruckcertificaat te behalen. Zo proberen we met elkaar de deelnemers een goede basis mee te geven om uiteindelijk door te stromen naar een betaalde baan.

De Kansrijke Leerweg In januari 2018 zij wij van start gegaan met “De Kansrijke Leerweg”. Dit traject biedt bijstandsgerechtigden de mogelijkheid om een opleiding te volgen om uiteindelijk door te stromen naar een betaalde baan. De deelnemer wordt op het Training en Diagnose Center van de gemeente getest op technische affiniteit. Heeft de deelnemer affiniteit met techniek, dan stroomt hij door naar één van de vijf bedrijfsscholen in de provincie Groningen; Virol E-waste, Witec, Pezy, De Verbinding of JC electronics.Het opleidingstraject duurt maximaal 6 maanden. Na dit traject stroomt de kandidaat door naar een betaalde baan of vervolgopleiding.

Zien we jou op woensdag 21 november?

De Nationale Werkbezoekdag vindt dit jaar plaats op 21 november 2018. Honderden organisaties in Nederland openen deze dag hun deuren en geven je een ‘kijkje in de keuken’. Ben jij nieuwsgierig naar Virol E-waste en wil je op woensdag 21 november graag met iemand in gesprek? Vul dan onderstaand formulier in om met ons een afspraak in te plannen. (NB: eerder contact opnemen is niet wenselijk)

Adresgegevens Virol E-waste

Haven Zuidzijde 20

9679 TD Scheemda

Aanmelden Nationale Werkbezoekdag Virol E-waste 

Virol opnieuw gecertificeerd voor Weeelabex!

Virol opnieuw gecertificeerd voor Weeelabex!
Na een succesvol auditproces zijn we door TÜV Nederland voorgedragen voor certificering WEEELABEX: Demontage ICT hoog en CV ketels.
 

Alles heeft waarde.