Terug naar Nieuws

Nieuwbouw Virol hallen binnenkort van start

Gepubliceerd op:
Nieuwbouw Virol hallen binnenkort van start

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van de nieuwe Virol hallen op de plek waar de brand op 3 mei 2016 de andere hallen verwoestte. Voorafgaand aan de bouw start de aannemer met het verwijderen van de betonnen vloer, waarna het grondwerk uitgevoerd wordt. Zodra dit klaar is kan de bouw van start.

De loodsen komen ten opzichte van de oude loodsen iets verder van de weg te staan zodat er rondom de loodsen eenrichtingsverkeer voor vrachtwagens gecreëerd kan worden. Om het eenrichtingsverkeer in te stellen wordt ook de entree van het terrein aangepakt. De entree blijft op dezelfde locatie maar wordt gesplitst in een aparte in- en uitgang. De loodsen worden ingericht met laaddock, papierpersen en een grote opslagruimte waarin 3 vrachtauto’s tegelijkertijd beladen kunnen worden. Binnenkort meer informatie..

14e Nationale Snipperdag groot succes!

14e Nationale Snipperdag groot succes!
Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.
 

Alles heeft waarde.