Terug naar Nieuws

Nieuwe productiehal Virol - De eerste papierbalen zijn geperst!

Gepubliceerd op:
Nieuwe productiehal Virol - De eerste papierbalen zijn geperst!

Eerder dit jaar is begonnen met de bouw van de nieuwe productiehal van Virol. Vorige week is de eerste pers geïnstalleerd, heeft deze proef gedraaid en inmiddels ook al de eerste oud papier en karton balen geperst! 

In de aankomende periode wordt nog gewerkt aan de verdere afwerking van de hal. Zo wordt er nog een tweede pers geplaatst, zodat wij maximaal oud papier kunnen persen. Vandaag is er hard gewerkt om alle wegbelijning in orde te maken om het pand. Dit voor onder andere parkeerplaatsen, maar ook een voetpad rondom de productiehal. Ook wordt het pand nog voorzien van ons bedrijfslogo. 

Oud papier inzameling

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van papierinzameling door Virol? Lees hier verder over de mogelijkheden

Oud papier recycling 

Virol ondersteunt bedrijven bij de recycling van hun oud papier. Lees hier meer over het recyclingsproces van oud papier bij Virol. 

Reisswolf onlangs opnieuw CA+ gecertificeerd, ook voor productvernietiging

Reisswolf onlangs opnieuw CA+ gecertificeerd, ook voor productvernietiging
Sinds kort biedt de CA+ certificering ook borging voor een veilige vernietiging van vertrouwelijke producten. Een certificaat die ons zusterbedrijf Reisswolf als specialist op het gebied van veilige gegevensvernietiging als onmisbaar beschouwt.
 

Alles heeft waarde.