Terug naar Nieuws

Nieuwe Reisswolf hal nadert zijn voltooiing

Gepubliceerd op:
Nieuwe Reisswolf hal nadert zijn voltooiing

Na 4 maanden bouwen wordt de nieuwe Reisswolf hal op 1 februari 2018 in gebruik genomen. De hal van 2500 m2 biedt ruimte voor maar liefst 100 kilometer archiefopslag. Ruim 50 kilometer hiervan is al verhuurd.

De Reisswolf hal is voorzien van de meest hightech systemen om het behoud van het archief te garanderen. Zo is er naast de ultramoderne inbraak- en brandmeldinstallaties veel aandacht besteed aan het klimaatbeheersingssysteem, luchtzuivering en een detectiesysteem voor hoog water. De hal is ingericht met een groot aantal archiefstellingen en voorzien van een veiligheidssluis waarmee wij de zorgvuldige en veilige verwerking van archiefstukken garanderen.

Bedrijven die het opgeslagen archief willen inzien, leveren wij de gewenste documenten op werkdagen binnen 24 uur aan. Reisswolf kan alle papieren documenten, van visitekaartje tot bouwtekening, tevens gedigitaliseerd voor haar klanten beschikbaar maken via scanning on demand.

14e Nationale Snipperdag groot succes!

14e Nationale Snipperdag groot succes!
Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.
 

Alles heeft waarde.