Terug naar Nieuws

Stap op 20 november over de drempel bij Virol E-waste!

Gepubliceerd op:
Stap op 20 november over de drempel bij Virol E-waste!

Waarom? Omdat je graag betaald aan het werk wil en natuurlijk zo snel mogelijk. De koffie staat klaar, uiteraard met wat lekkers! En iedereen is welkom.

Nationale Werkbezoekdag

Op woensdag 20 november is het weer Nationale Werkbezoekdag! Tijdens deze dag openen bijna 500 bedrijven hun deuren voor geïnteresseerden om een kijken in hun keuken te geven.

Virol E-waste doet mee!

Wij openen speciaal voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken onze deuren. Ben jij langdurig werkloos, aan het inburgeren of heb je je school verlaten omdat je liever aan het werk wil gaan? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar jouw talent.

Virol E-waste (Dollardweg 1a Midwolda)

Virol E-waste is dé sociale sorteer- en demontagelocatie van Nederland. Op onze specifiek ingerichte locatie vinden diverse demontage-, sorteer-, en bewerkingsactiviteiten met betrekking tot elektronisch afval (e-waste) plaats. Naast de dagelijkse werkzaamheden bieden wij opleidingen aan om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij spreken niet van baanperspectief maar van baangarantie. Middels onze opleidingen hebben wij al meer dan 45 mensen een betaalde baan kunnen geven.

 

 

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

  • Koffie met iets lekkers
  • Een inspirerende rondleiding van medewerkers
    • Verschillende medewerkers van Virol E-waste vertellen jou tijdens een rondleiding welke werkzaamheden zij iedere dag verrichten.
  • Persoonlijke gesprekken
    • Het is mogelijk om een gesprek te voeren met één van onze begeleiders over jouw kansen op de arbeidsmarkt en het werken bij Virol E-waste.

Ook kun je informatie ontvangen over de opleidingen.

  • Bedrijfspresentatie
    • Middels een filmpje die gemaakt is door onze medewerkers word jou tevens uitgelegd wat het bedrijf Virol E-waste precies doet en wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Voor wie is het bedrijfsbezoek?

Iedereen is welkom! Jong en oud, man of vrouw, met of zonder diploma! Inmiddels bestaat ons team al uit meer dan 11 nationaliteiten. Moeite met de Nederlandse taal? Geen probleem! Ook hier hebben wij speciale medewerkers voor die jou kunnen helpen bij het vertalen.

Wij hebben er zin in! Jij toch ook?

Aanmelden

Meld je aan op de website:  https://werkbezoekdag.nl/

Openingstijden feestdagen

Openingstijden feestdagen
Tijdens de feestdagen werken wij (gedeeltelijk) met aangepaste openingstijden. Hieronder vindt u een overzicht.
 

Alles heeft waarde.