Virol wordt Prezero  Meer informatie
Terug naar Nieuws

Update Coronavirus

Gepubliceerd op:
Update Coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een flinke impact op onze samenleving. Ook in de Noordelijke provincies is het virus opgedoken. Als organisatie probeert Virol zo veel mogelijk verantwoordelijkheid te nemen in het voorkomen van de verspreiding van het virus. De richtlijnen opgesteld door het RIVM zijn hierbij leidend.

We nemen de volgende maatregelen tegen de verspreiding van het virus:

  • Collega’s werken indien mogelijk thuis.
  • Handen wassen. Voornamelijk na aanraken gezicht, het nuttigen van voedsel en hoesten/niezen.
  • Hoesten/niezen in de elleboogholte.
  • Gebruik van papieren zakdoeken welke na eenmalig gebruik worden weggegooid.
  • Vergaderingen en bedrijfsbezoeken worden zo veel mogelijk telefonisch of virtueel opgepakt.
  • Collega’s die contact hebben gehad met een coronapatiënt werken thuis.
  • Collega’s met (milde) verkoudheidsklachten verzoeken we thuis te blijven. Milde verkoudheidsklachten zijn: neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius.


Crisisteam
Binnen Virol is een groep medewerkers bij elkaar geroepen om de ontwikkelingen rondom het coronavirus te volgen en te bespreken. Als er bijzonderheden zijn dan houden we u vanzelfsprekend op de hoogte, we vertrouwen er op dat u andersom hetzelfde doet.

Dienstverlening
We proberen onze dienstverlening zo normaal mogelijk te laten verlopen. Mochten we bij uitzondering toch wijzigingen aan moeten brengen in onze werkwijze, dan vertrouwen we op uw begrip. Wij kunnen ons voorstellen dat u vanwege deze situatie een tijdelijke aanpassing in uw ledigingsfrequentie wenst. Indien dit het geval is kunt u dit mailen naar orders@virol.nl.

Vrijwilligers
Ook in deze tijd zijn vrijwilligers onmisbaar bij het ophalen van oud papier. De richtlijnen van het RIVM laten weten dat dit nog steeds mogelijk is. Ben je vrijwilliger? Dan verzoeken we je beschikbaar te blijven. We kunnen je hulp (zoals altijd) goed gebruiken!

De veiligheid en gezondheid van onze omgeving is onze eerste prioriteit.

14e Nationale Snipperdag groot succes!

14e Nationale Snipperdag groot succes!
Op 6 oktober heeft Reisswolf haar 14e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar oude archief, persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties, waaronder Scheemda. De opbrengst is gedoneerd aan het goede doel LINDA.Foundation.
 

Alles heeft waarde.