Non-ferro metaal

Heeft uw organisatie veel non-ferro metaalafval? Wist u dat maar liefst 95% van alle metalen worden hergebruikt? Doordat metaal zeer geschikt is voor de recycling levert dit in veel gevallen dit een vergoeding op. Lever daarom uw metalen in bij Virol! 

Hergebruik non-ferro metaal

Metalen kunnen oneindig worden hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Nadat de metalen zorgvuldig gescheiden zijn, levert Virol de metalen rechtstreeks aan afnemers in de metaalindustrie in binnen- en buitenland. Hier wordt het metaal gezuiverd en omgesmolten tot grondstof voor nieuwe producten en vindt het de weg terug in de circulaire economie. 

Soorten non-ferro metalen

Non-ferro metalen zijn de niet-ijzerhoudende metaalsoorten zoals bijvoorbeeld koper, zink, chroom, goud, zilver, tin, aluminium en titaan. Non-ferro metalen zijn, in tegenstelling tot ferro metalen, niet magnetisch en roesten niet weg.

Inzameling non-ferro metaal

Voor het inzamelen van non-ferro metaal heeft Virol verschillende oplossingen. Afhankelijk van uw situatie en hoeveelheid metaal leveren wij u een passende container en gaan wij deze op een vaste frequentie of zodra de container bijna vol is ledigen. De containers die wij tot onze beschikking hebben varieren van kunststof containers van 240 liter tot zeecontainers van 40m3.

Benieuwd hoe Virol uw bedrijf kan ondersteunen bij de recycling van uw metaal? Of wilt u weten wat een afzetcontainer voor uw metaal kost? Vraag een offerte aan of ga in gesprek met onze adviseur.

Vraag onze adviseur Vraag direct een offerte aan

Schaalinkoop metaal voor particulieren

Ook particulieren zijn van harte welkom op onze locatie in Winschoten (Kartonbaan 29). De loods waarin u kunt lossen is overdekt volledig toegankelijk voor auto’s en aanhangers. 

Omdat metalen goed kunnen worden gerecycled vertegenwoordigen deze materialen een zekere waarde. Heeft u oud-ijzer of andere metalen? Lever het in bij Virol. In veel gevallen ontvangt u hiervoor een vergoeding.

Waar vindt u Virol Metaal

06-21525944

WhatsApp voor actuele prijzen

Weten hoeveel geld u krijgt voor uw metalen of oud ijzer? WhatsApp ons een overzichtelijke foto en u ontvangt een aantrekkelijk bod!

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

 

Alles heeft waarde.