Virol wordt Prezero  Meer informatie

WEPAPERCYCLE duurzaam hygiënepapier

Heeft uw organisatie te maken met vertrouwelijk papier? En hecht u waarde aan duurzaamheid? Of zoekt u naar manieren om duurzaam te ondernemen? Wij kunnen uw eigen vertrouwelijke documenten (en koffiebekers) inzetten als grondstof voor uw eigen hygiënepapier. Dat is optimale circulaire economie! Met WEPAPERCYCLE kan dat ook bij uw organisatie.

Het meest duurzame hygiënepapier ter wereld

Wanneer u kiest voor WEPAPERCYCLE haalt u in één keer het meest duurzame hygiënepapier ter wereld in huis. Het is namelijk het enige hygiënepapier ter wereld dat CO2-neutraal wordt geproduceerd, Cradle to Cradle gecertificeerd is en de keurmerken FSC-recycled en het Europees Eco-label heeft. Een unieke combinatie omdat uw eigen vertrouwelijke kantoorpapier en koffiebekers de grondstof vormen voor het nieuwe hygiënepapier.

U levert zelf de grondstof voor uw eigen hygiënepapier

Uw vertrouwelijk papier wordt volgens het 100% gesloten circuit van Reisswolf ingezameld en volgens de strengste veiligheidsnormen vernietigd. Dit papier wordt na vernietiging samen met de ingezamelde koffiebekers rechtstreeks geleverd aan onze ketenpartner WEPA Nederland, de producent van het hygiënepapier. Een andere ketenpartner, Ological, levert het hygiënepapier vervolgens aan u terug.

Meer informatie over papier vernietiging  Meer informatie over Reisswolf 

De meest duurzame koffiebeker

WEPAPERCYCLE - Duurzame koffiebekers De WEPAPERCYCLE koffiebeker is gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Naast FSC gecertificeerd karton is daarbij een bio-coating gebruikt. Hierdoor zijn de bekers milieuvriendelijk en kunnen ze volledig worden gerecycled tot hygiënepapier. Met een herkenbaar design zijn de bekers beschikbaar in verschillende standaard maten.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

WEPAPERCYCLE eenvoudig te implementeren

Dit concept is eenvoudig te implementeren en levert direct een hoog en duurzaam rendement. U hoeft geen grote investering te doen of werkprocessen anders in te richten. Het is geschikt voor ieder bedrijf en is niet afhankelijk van de ingezamelde hoeveelheid vertrouwelijk papier. U heeft contact met één partij voor vernietiging, recycling en hergebruik van uw vertrouwelijke gegevens en bekers. Wij verzekeren u een duurzaam en veilig verloop van uw vertrouwelijke documenten, dat als hygiënepapier bij u terugkomt. Wilt u direct weten welk duurzaam rendement u kunt behalen?

FGNoviteitenprijs voor meest innovatieve product

Begin dit jaar heeft WEPAPERCYCLE de FGNoviteitenprijs2017 gewonnen. De FGNoviteitenprijs wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product of de meest innovatieve dienst op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. De vakjury beoordeelde de ingezonden noviteiten op vernieuwing, duurzaamheid en circulaire gedachte. Het concept WEPAPERCYCLE blonk hierin volgens hun uit.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.