Virol wordt Prezero  Meer informatie

Archiefopslag

Hoe lang bewaart u uw administratie met betrekking tot onroerende zaken? En wat doet u met uw digitale bankafschriften? Ieder bedrijf heeft te maken met vertrouwelijke gegevens die vanwege de wettelijk vastgestelde bewaartermijn opgeslagen dienen te worden. Maar wat doet u met al dit vertrouwelijk archief? Onze zusterorganisatie biedt meerdere mogelijkheden om uw vertrouwelijke documenten veilig en vertrouwd op te slaan, zonder dat u dit kantoorruimte kost.

Vertrouwelijke archieven 

Vertrouwelijk archieven bestaan er in vele vormen. Papieren documenten zoals tekeningen, dossiers en ordners maar ook films, foto’s, cd-roms of andere datadragers kunnen vertrouwelijke gegevens bevatten. In welke vorm het archief ook wordt aangeleverd, Reisswolf slaat het veilig voor u op in een elektronisch beveiligd pand. Onze archiefopslagruimtes voldoen aan alle eisen die hier conform wet- en regelgeving aan worden gesteld.

Archiefopslag grote en kleine archieven

Reisswolf biedt u verschillende mogelijkheden voor archiefopslag. Wij bieden flexibele dienstverlening en kunnen dit volledig op uw wensen afstemmen. Onze opslagfaciliteiten zijn allen voorzien van stellingen, waarin u eenvoudig archiefdozen kunt plaatsen. Zo staat uw archief te allen tijde vrij van de vloer. U kunt deze archiefruimte laten beheren door het gescreende personeel van Reisswolf of de archiefopslag in eigen beheer houden. Onze nieuwe Reisswolf archiefopslaghal in Scheemda biedt ruimte voor beveiligd opslaan van 100km aan vertrouwelijk archief! 

    Reisswolf archiefopslag

Archiefopslag per doos of per meter

Heel geschikt voor als u weinig archief heeft, maar het zekere voor het onzekere neemt en uw vertrouwelijke documenten beveiligd door Reisswolf laat opslaan. Archief per doos is makkelijk opvraagbaar en is op verzoek ook te digitaliseren. 

Archiefopslag op pallets

Deze manier van archiefopslag is zeer geschikt voor vertrouwelijk archief dat u voor langere tijd moet bewaren, maar u zeer weinig zult raadplegen. De archiefstukken worden verpakt in folie opgeslagen in een geconditioneerde loods waarin alle pallets vrij van de grond staan.

Archiefopslag per archiefbox 

Deze vorm van archiefopslag is zeer geschikt indien u een grote hoeveelheid archief heeft. Daarnaast is het bij het huren van een gehele archiefopslagbox mogelijk om zelf uw vertrouwelijk archief te beheren. U heeft bij het huren van een archief box altijd zelf toegang tot uw box zodat u snel het juiste archiefstuk kunt raadplegen.

Archiefdigitalisering

Wilt u uw opgeslagen archief digitaal kunnen beheren en opvragen? Wij kunnen uw archief digitaliseren voor u. Door onze speciale scanners kunnen wij uw achriefstukken op hoge kwaliteit inscannen. U geeft vervolgens in de online omgeving een beschrijving aan het stuk, zodat deze gemakkelijk online opvraagbaar is voor u.

Digitaliseren van uw archief

Voordelen Reisswolf archiefopslag 

  • Meer (kostbare) ruimte in uw kantoor
  • Meer overzicht in uw archiefstukken
  • Stukken makkelijk terug vinden
  • Een snelle en 24/7 raadpleging van uw archief
  • Flexibele archiefopslag mogelijkheden 
Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

 

Reisswolf archiefcontainers

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.