Archiefopslag

Hoe lang bewaart u uw administratie met betrekking tot onroerende zaken? En wat doet u met uw digitale bankafschriften? Ieder bedrijf heeft te maken met vertrouwelijke gegevens die vanwege de wettelijk vastgestelde bewaartermijn gearchiveerd dienen te worden. Maar wat doet u met al dit archief? Onze zusterorganisatie biedt meerdere mogelijkheden om uw archief veilig en vertrouwd op te slaan, zonder dat u dit kantoorruimte kost.

Data- en archiefopslag

Archieven bestaan er in vele vormen. Papieren documenten zoals tekeningen, dossiers en ordners maar ook films, foto’s, cd-roms of andere datadragers. In welke vorm het archief ook wordt aangeleverd, Reisswolf slaat het veilig voor u op in een elektronisch beveiligd pand. Onze opslagruimtes voldoen aan alle eisen die hier conform wet- en regelgeving aan worden gesteld.

Archiefopslag

Reisswolf biedt u verschillende mogelijkheden voor archiefopslag. Wij kunnen dit volledig op uw wensen afstemmen. Om een zo optimaal mogelijke situatie te creëren, bieden wij opslag mogelijkheden van één meter tot en met volledige boxen. Onze opslagfaciliteiten zijn allen voorzien van stellingen, waarin u eenvoudig archiefdozen kunt plaatsen. Zo staat uw archief te allen tijde vrij van de vloer. U kunt deze ruimte laten beheren door het gescreende personeel van Reisswolf of de opslag in eigen beheer te houden.

Archiefopruiming

Naast oplossingen voor permanente stromen vertrouwelijke gegevens bieden wij u ook mogelijkheden voor eenmalige opruimingen van archieven. Zo kunt u tijdelijk een archiefcontainer laten plaatsen of een archiefcontainer bij aankomst direct vullen en weer meegeven aan de chauffeur. Onze flexibele planning en onze landelijke dekking zorgen ervoor dat wij snel een opruiming of lediging kunnen realiseren.

Archiefdigitalisering

Wilt u uw opgeslagen archief digitaal kunnen beheren en opvragen? Wij kunnen uw archief digitaliseren. Dit doen wij door uw archief te registreren met unieke registratiecodes waarmee u binnen uw eigen online klantportaal archiefstukken kunt selecteren en opvragen. De stukken worden op werkdagen binnen 24 uur aan u geleverd in fysieke of digitale vorm. De digitale vorm noemen we “scanning on demand”. Hierbij worden de door u geselecteerde archiefstukken gescand en online op uw beveiligde omgeving geplaatst. Zo heeft u snel inzage in uw archief zonder dat u zelf het archief in hoeft. Dat bespaart kosten, tijd en is ook nog eens minder belastend voor het milieu.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

 

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.