Virol wordt Prezero  Meer informatie

Virol E-waste - Sociaal AEEA sorteer- en demontagelocatie

Afgedankt elektrisch en elektronisch afval (AEEA) bevat belangrijke grondstoffen voor de productie van nieuwe producten. In het AEEA sorteer- en demontagecentrum van Virol E-waste wordt het E-waste, met behulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, gedemonteerd en de recyclebare grondstoffen gesorteerd. Een optimale samenwerking van innovatieve dienstverlening en duurzame bedrijfsvoering om grondstoffen te behouden binnen de circulaire economie.


Verwerking van E-waste

Virol E-waste biedt bedrijven, detailhandel, gemeenten en instellingen een passende totaaloplossing voor het verantwoord recyclen van elektrisch en elektronisch afval. In samenwerking met diverse ketenpartners, waaronder WEEE Nederland, verzorgen wij de inzameling van alle soorten E-waste. Op onze demontagelocatie demonteren wij ICT-apparatuur cv-ketels. Met het totaalconcept van Virol kunt u nu al uw afvalstromen regelen met één partner. Voor u wel zo overzichtelijk. Naast SROI en het gemak van één aanspreekpunt, één transport en één factuur, bieden wij u de zekerheid dat alle werkzaamheden comform wet- en regelgeving gebeurt.


  

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Virol werkt volgens wet- en regelgeving en is WEEELABEX gecertificeerd. Daarnaast geven wij vanuit MVO invulling aan milieu, arbo en veiligheid. Ook Social Return on Investment is een van onze speerpunten. Wij staan midden in de maatschappij en vinden het belangrijk om de werkgelegenheid te stimuleren.

Virol E-waste Academy

De activiteiten op het gebied van elektronisch afval (AEEA) lenen zich uitstekend voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels hebben verschillende gemeenten, bedrijven en instellingen zich aangesloten bij dit initiatief en bieden wij in samenwerking met het Noorderpoort College vanuit Virol E-waste Academy de MBO 1 Entree opleiding Assistent installatie- en constructietechniek. Lees meer over of meld je hier aan bij de Virol E-waste Academy

 

 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Portret van waarde - Harry van der Meulen

Portret van waarde! is een initiatief van de Virol E-waste Academy. In Portret van waarde!…

Lees meer

Portret van waarde! - Theo Schnieders

Portret van waarde! is een initiatief van de Virol E-waste Academy. In Portret van waarde!…

Lees meer

Alles heeft waarde.