Virol wordt Prezero  Meer informatie

Wereldwijde trader in grondstoffen

Virol is een gerenommeerde partij op het gebied van internationale handel in oud-papier, kunststof en ferro en non-ferro metalen. Dagelijks zijn we samen met onze partners op zoek naar innovatieve oplossingen om de duurzame verwerking van afvalstromen te waarborgen. Om hiermee een waardevolle bijdrage te leveren aan de circulaire economie. Door onze kennis van de markt, kennen wij een grote diversiteit aan geschikte afzetkanalen. 

Internationale handel

Wij geven afvalstromen hun waarde terug door deze waardevolle grondstoffen binnen en buiten Europa te verkopen. Op deze manier kunnen nieuwe producten worden gecreëerd en blijven grondstoffen behouden binnen de circulaire economie.

Metalen

Ferro en non-ferro verhandelen wij op de internationale markt vanuit onze vestiging in Winschoten. Met vaste partners in onder meer Europa en Azië staan wij garant voor een duurzame verwerking van metalen. De materialen worden veelal per schip afgevoerd, de meest duurzame manier om grote hoeveelheden metalen te transporteren.

Oud-Papier

Het door Virol ingezamelde oud papier, voor zowel de publieke als de private sector, wordt internationaal verhandeld. Door het samenwerken met duurzame partners vindt ons papier haar weg terug in de circulaire economie in het binnen- en buitenland. 

Kunststoffen en overige afvalstromen

Een sterk groeiende afvalstroom is kunststof, maar ook overige afvalstromen zoals glas, hout en piepschuim zijn grondstoffen die ten behoeve van de productie van nieuwe materialen, veelvuldig verhandeld worden in binnen- en buitenland.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.