Virol wordt Prezero  Meer informatie

Duurzame afval recycling bedrijven

Als specialist in de afvalbranche staan we garant voor een duurzame recycling van afval. We zien u en onszelf als een belangrijke schakel binnen de circulaire economie. Ons uitgangspunt is altijd het behoud van grondstoffen binnen de circulaire economie. Samen met zorgvuldig geselecteerde ketenpartners zetten wij grondstoffen opnieuw in voor het creëren van nieuwe producten en krijgt afval haar waarde terug.

Bent u benieuwd hoe het afval van uw bedrijf haar waarde terug kan krijgen? Virol denkt graag in afval recycling oplossingen op maat voor ieder bedrijf.  

Meer informatie over een afvalplan op maat

Verwerkingslocaties Virol

Op onze inzamel- en verwerkingslocaties in Scheemda, Winschoten en Midwolda vindt de inzameling en verwerking van diverse afvalstromen, waaronder oud-papier, kunststoffen en metalen plaats. Met behulp van moderne apparatuur zoals perssystemen, wordt het ingezamelde materiaal gesorteerd, bewerkt en verwerkt. De vrijgekomen grondstoffen worden ingezet voor het produceren van nieuwe producten.

Internationale handel

Na het sorteren en verwerken van de afvalstromen tot grondstoffen, worden de grondstoffen aan eindverwerkers in binnen- en buitenland aangeboden. Met het geautomatiseerde voorraadbeheersysteem zorgen wij voor een continue aanlevering aan de afnemers. Het vervoer wordt altijd op de meest duurzame wijze uitgevoerd. Dankzij onze unieke locatie aan het Winschoterdiep hebben wij naast de mogelijkheid tot vervoer per vrachtwagen, ook de mogelijkheid om de producten per schip af en aan te voeren waardoor er veel meer vracht tegen minder uitstoot vervoerd kan worden.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.