Virol wordt Prezero  Meer informatie

Archief services

Vrijwel iedere organisatie heeft te maken met vertrouwelijke informatie. De behandeling hiervan verdient de uiterste zorg. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Sterker nog, in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de bescherming van persoonsgegevens vastgelegd met strikte eisen waar ieder bedrijf aan moet voldoen. Met onze zusterorganisatie Reisswolf bieden wij u verschillde archief services aan waarmee u volledig ontzorgd en AVG compliant bent.

Vernietiging vertrouwelijke gegevens 

Wilt u er zeker van zijn dat uw vertrouwelijke gegevens niet meer boven water komen? Laat uw archieven, datadragers en producten dan vernietigen door Reisswolf. Uw vertrouwelijke gegevens worden binnen een 100% gesloten circuit ingezameld en vernietigd.

Reisswolf kan de volgende vernietigingen voor u uitvoeren:

Vernietiging eenmalig of structureel

Wij bieden zowel oplossingen voor doorlopende stromen aan vertrouwelijke gegevens, als voor eenmalige opruimingen. Onze flexibele planning zorgt ervoor dat u een archiefcontainer bij aankomst direct kunt vullen en weer meegeven aan de chauffeur, of tijdelijk een archiefcontainer op uw locatie krijgt. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij snel een opruiming of lediging realiseren. 

Papiervernietiging voor particulieren

Bent u particulier en heeft u vertrouwelijk papier dat u wilt vernietigen? Dit is geen enkel probleem, u bent van harte welkom aan de Haven Zuidzijde 21 in Scheemda. Bij de weegbrug wordt u ontvangen en doorverwezen naar de juiste hal om uw vertrouwelijk archief in te leveren voor vernietiging. U bent welkom tussen 08:00 en 12:00 en tussen 13:00 en 16:00. Een afspraak maken is niet nodig! 

Archiefopslag en -digitalisering

Externe archiefopslag bespaart ruimte in uw kantoor en verzekerd u van een beveiligde opslag. Wilt u archiefstukken raadplegen? Dan behoort digitalisering van uw vertrouwelijke documenten ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over het opslaan van archief of archiefdigitalisering.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.