Virol wordt Prezero  Meer informatie

Archief Digitaliseren

Wilt u uw archief extern en beveiligd opslaan, maar moet u wel toegang hebben tot uw archiefstukken? Of heeft u archief, maar geen overzicht in uw archiefstukken? Reisswolf kan veilig voor u uw archief digitaliseren en opslaan.

Werkwijze archiefdigitalisering

Reisswolf kan alle archiefstukken registreren met unieke registratiecodes. Deze codes worden verwerkt in ons software systeem waarmee u met een persoonlijke inlogcode altijd zicht heeft op de status van uw vertrouwelijk archief. Bovendien kunt u hiermee archiefstukken opvragen in fysieke of digitale vorm. Een ideale online tool waarmee u uw vertrouwelijk archief op een eenvoudige wijze kunt beheren.

Uw archief online opvragen

Via de Reisswolf website kunt u uw geregistreerde vertrouwelijk archief online beheren. Door in te loggen met een persoonlijke inlogcode krijgt u toegang tot het overzicht van uw opgeslagen archief. U kunt hiermee een archiefstuk selecteren en opvragen, waarna het op werkdagen binnen 24 uur fysiek bij u wordt afgeleverd. Laat uw archief digitaliseren door Reisswolf en u hoeft zelf niet meer het archief in om archiefstukken op te zoeken.

Gehele digitalisering of Scanning on demand

Reisswolf kan uw vertrouwelijke documenten op twee wijzen digitaliseren. Het is mogelijk om uw gehele archief in één keer te laten digitaliseren of uw vertrouwelijke documenten door Reisswolf op te laten slaan en deze op aanvraag digitaal te raadplegen. Uw vertrouwelijke documenten op aanvraag raadplegen kan middels Scanning on Demand. 

Gehele digitalisering

Heeft u een geheel archief dat u direct online wilt inzien? Een gehele digitalisering van uw volledige archief behoort ook tot de mogelijkheden. Na de digitalisering kan Reisswolf uw vertrouwelijke documenten voor u opslaan of voor u vernietigen. 

Scanning on Demand 

U kunt uw archiefstukken ook opvragen via “scanning on demand”. Dit betekent dat uw archief op bestelling wordt gescand en gedigitaliseerd. Vervolgens worden de documenten online op uw beveiligde omgeving geplaatst. Het voordeel van uw benodigde archief digitaliseren op afroep is dat u snel inzage heeft en het document niet meer fysiek verplaatst hoeft te worden. Dat bespaart CO2-uitstoot en komt ten goede aan het milieu.

Dienstverlening Reisswolf

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

Reisswolf archiefcontainers voor archief digitaliseren

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.