Digitaliseren van uw archief

Heeft u archief dat opgeslagen en gedigitaliseerd dient te worden? Laat uw archief digitaliseren en opslaan door Reisswolf. Reisswolf kan alle archiefstukken registreren met unieke registratiecodes. Deze codes worden verwerkt in ons software systeem waarmee u met een persoonlijke inlogcode altijd zicht heeft op de status van uw archief. Bovendien kunt u hiermee archiefstukken opvragen in fysieke of digitale vorm. Een ideale online tool waarmee u uw archief op een eenvoudige wijze kunt beheren.

Uw archief online opvragen

Via de Reisswolf website kunt u uw geregistreerde archief online beheren. Door in te loggen met een persoonlijke inlogcode krijgt u toegang tot het overzicht van uw opgeslagen archief. U kunt hiermee een archiefstuk selecteren en opvragen, waarna het op werkdagen binnen 24 uur fysiek bij u wordt afgeleverd. Laat uw archief digitaliseren door Reisswolf en u hoeft zelf niet meer het archief in om archiefstukken op te zoeken.

Scanning on demand

U kunt uw archiefstukken ook opvragen via “scanning on demand”. Dit betekent dat uw archief op bestelling wordt gescand en gedigitaliseerd. Vervolgens worden de documenten online op uw beveiligde omgeving geplaatst. Het voordeel van uw benodigde archief digitaliseren op afroep is dat u snel inzage heeft en het document niet meer fysiek verplaatst hoeft te worden. Dat bespaar CO2-uitstoot en komt ten goede aan het milieu.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.