Virol wordt Prezero  Meer informatie

Archiefvernietiging

Verwerkt uw organisatie vertrouwelijke gegevens op papier? Hoe voert u dit vertrouwelijk papier nu af? Door het onjuist afvoeren van uw vertrouwelijk papier kunnen deze vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen vallen. Voorkom het lekken van data en laat uw archief veilig vernietigen door Reisswolf.

Ons zusterbedrijf Reisswolf is gespecialiseerd in de vernietiging van papier, maar ook in de vernietiging van producten. Wij kunnen u volledig ontzorgen in de vernietiging van al uw vertrouwelijke gegevens. Ons systeem is volledig gesloten; want wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven.

Archief vernietigen

Wanneer u werkt met persoonlijke gegevens, bent u aan strenge eisen gebonden door de Algemene Verordening Gegegevenbescherming (AVG). Vertrouwelijke gegevens dienen goed te worden beschermd en beheerd, ook wanneer de bewaartermijn is verlopen. Zodra de gegevens niet meer bewaard hoeven te kunnen deze veilig verwerkt worden door middel van archiefvernietiging. Ordners, papieren, al dan niet met nietjes, tabbladen of paperclips; archief vernietigen doet u veilig en vertrouwd met Reisswolf.

Recycling van vernietigd archief

Wist u dat uw vernietigd archief opnieuw ingezet kan worden als grondstof voor nieuwe producten? Wij kunnen uw vertrouwelijk papier na vernietiging aan u terugleveren als hygiënepapier, denk aan handdoekjes of toiletpapier. Met WEPAPERCYCLE bieden wij een uniek cradle to cradle concept voor uw vernietigd archief. 

Lees hier meer over WEPAPERCYCLE

WEPAPERCYCLE

Permanente of eenmalige archiefvernietiging

Wij kunnen uw vertrouwelijke documenten op structurele of op eenmalige basis vernietigen. Zo is het mogelijk een archiefcontainer bij aankomst direct te vullen en het vertrouwelijke archief direct mee te geven aan de chauffeur. Ook een tijdelijke plaatsing van een archiefcontainer behoort tot de mogelijkheden. Onze flexibele planning en onze landelijke dekking zorgen ervoor dat wij snel een opruiming of lediging kunnen realiseren.

Dienstverlening Reisswolf

Wilt u uw archief niet vernietigen maar beveiligd opslaan of digitaliseren? Of heeft u andere vertrouwelijke gegevens die vernietigd moeten worden? Zie hieronder al onze Reisswolf dienstverlening: 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

 

Reisswolf Archiefcontainers

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.