Vernietiging van alles dat vertrouwelijk is

Voorkom dat uw vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen vallen. Reisswolf is niet alleen gespecialiseerd in de papier vernietiging, maar ook de vernietiging van datadragers, zoals harde schijven en cd-roms, tot bedrijfskleding en afgekeurde producten. Op uw verzoek vernietigt Reisswolf alles wat vertrouwelijk is. Ons systeem is volledig gesloten; want wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven.

Vernietiging van vertrouwelijke gegevens

Wanneer u werkt met persoonlijke gegevens, bent u aan strenge eisen gebonden. Vertrouwelijke gegevens dienen goed te worden beschermd en beheerd, ook wanneer de bewaartermijn is verlopen. Ordners, papieren, al dan niet met nietjes, tabbladen of paperclips; alles vernietigt u veilig en vertrouwd met Reisswolf.

Datavernietiging

Onzorgvuldige verwerking van afgeschreven pc’s, laptops, tablets en smartphones kan leiden tot het uitlekken van gegevens. Ook nadat u de gegevens hebt gewist, blijft het voor hackers mogelijk deze informatie terug te halen. Het laten vernietigen van uw datadragers door Reisswolf is een 100% veilige oplossing voor het afvoeren van digitale datadragers.

Productvernietiging

Ook goederen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, afgekeurd zijn of wegens andere redenen niet meer op de markt mogen komen wilt u niet terug zien in de handel. Deze goederen vernietigt Reisswolf voor u; van kleine aantallen tot grote partijen.

Vernietiging van bedrijfskleding en uniformen

Het risico op ongeoorloofd gebruik van oude bedrijfskleding en uniformen is iets dat u als organisatie wilt inperken. Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfskleding en uniformen niet meer in omloop komen? Laat ze dan vernietigen door Reisswolf. Wij bieden een 100% gesloten circuit.

Permanente dienst of eenmalige archiefopruiming

Voor zowel het eenmalig opruimen van uw archieven als voor een permanente stroom vertrouwelijke gegevens, biedt Reisswolf u een oplossing. Zo is het mogelijk een archiefcontainer bij aankomst direct te vullen en weer mee te geven aan de chauffeur. Ook een tijdelijke plaatsing van een archiefcontainer behoort tot de mogelijkheden. Onze flexibele planning en onze landelijke dekking zorgen ervoor dat wij snel een opruiming of lediging kunnen realiseren.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Algemene Verordening Gegevensbescherming 

Om als organisatie te voldoen aan de AVG kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig laten opslaan, digitaliseren of vernietigen door Reisswolf.

Lees meer

 

Wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven

Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Onze locaties zijn 24/7 beveiligd. We werken met een vast team gescreende medewerkers die door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verplicht zijn om discretie te waarborgen.

Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld, welke zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Laden en lossen gaat altijd via een sluis, zodat toegang tot het vertrouwelijke materiaal uitsluitend is voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.