Virol wordt Prezero  Meer informatie

Afvaleilanden voor evenementen

Het inzamelen van afval tijdens een evenement of festival is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Met de praktische afvaleilanden van Virol bent u verzekerd van een goed georganiseerd afvalbeheer, waarbij de drie grootste afvalstromen plastic, papier en restafval aan de bron worden gescheiden.

Afvalbeheer op evenementen en festivals

Het belang van een efficiënt en effectief afvalbeheer tijdens evenementen en festivals zorgt voor een betere beleving van de bezoekers. Onze opvallende afvaleilanden zijn hierin het perfecte hulpmiddel. De afvaleilanden zijn gericht op de 3 grootste afvalstromen papier, plastic en restafval en stimuleren de bezoekers hun etensresten, plastic borden en bekers of kartonnen trays netjes te deponeren in de afvalbakken. Zo zijn de bezoekers tijdens het festival tevreden, en u na afloop!

Milieubewust afvalbeheer tijdens uw evenement

De indeling van 3 afvalstromen per eiland stimuleert bezoekers het afval milieubewust te deponeren. Hiermee levert u als organisatie een belangrijke bijdrage aan het milieu en de circulaire economie. Gescheiden ingezamelde afvalstromen kunnen namelijk worden ingezet voor recycling. Daarnaast bespaart de inzet van afvaleilanden u als organisatie bovendien tijd en kosten om zwerfafval op te ruimen.

Meer over duurzame afval recycling bij bedrijven

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur
Afvaleilanden

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste afvalcontainer kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Alles heeft waarde.