Optimaal afval scheiden op kantoor

Als milieubewuste organisatie wilt u op verantwoorde wijze omgaan met het afval binnen uw bedrijfsomgeving. Het is daarin van belang het afval te scheiden waar het ontstaat. Om op kantoor bronscheiding op duurzame wijze te faciliteren, bieden wij de Bon Ton. Een modulair inzamelmiddel dat ook nog eens uit 100% recyclebaar materiaal bestaat.

Duurzaam inzamelmiddel

De BonTon is een modulair inzamelmiddel dat een centrale plaats binnen uw kantooromgeving inneemt. De Bon Ton biedt plaats voor de afvalstromen gft, plastic, papier, (koffie)bekers en restafval. De prullenbakken op de werkplekken kunnen daarmee komen te vervallen. Hiermee stimuleert u afvalscheiding aan de bron, levert u een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie en heeft u ook nog eens minder schoonmaakkosten doordat er slechts één afvalbak geleegd hoeft te worden.

De Bon Ton bestaat voor 100% uit recyclebaar materiaal. Bovendien kunnen alle onderdelen afzonderlijk vervangen worden. Leuk om te weten is dat de BonTon ook nog met behulp van Social Return in elkaar gezet wordt.

De duurzame inzamelmodule Bon Ton, biedt de mogelijkheid tot het inzamelen van de stromen gft, plastic, papier, (koffie)bekers en restafval in iedere gewenste combinatie.

 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan:

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste container kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Alles heeft waarde.