Virol wordt Prezero  Meer informatie

Bonton Afvalmodule

Gaat u milieubewust om met het afval binnen uw bedrijfsomgeving? Afval scheiden aan de bron loont. Het vermindert uw restafval en uw bevordert de recycling van schaarse grondstoffen. Afval scheiden aan de bron maakt recycling van uw afval zo eenvoudig mogelijk. Virol kan de bronscheiding van uw afval op circulaire wijze faciliteren met de BonTon. Een modulaire afvalbak, welke voor 100% gemaakt is van gerecycled materiaal en in elkaar gezet is met social return. 

Voordelen bronscheiding

Het gescheiden aanleveren van uw afval bevordert het hergebruik hiervan. Gescheiden inzameling is vaak niet alleen goedkoper, het maakt ook een duurzame verwerking en/of recycling mogelijk. Dit heeft weer als voordeel dat schaarse grondstoffen bespaard worden. Daarnaast vermindert het ook uw CO2-uitstoot en verkleint dus de CO2-footprint van uw organisatie. Kortom, door bronscheiding kunt u MVO-doelstellingen behalen op eenvoudige wijze!

  • Gescheiden inzameling is vaak goedkoper
  • Bevordert duurzame verwerking en/of recycling van afval
  • Schaarse grondstoffen blijven gespaard 
  • Verkleint de CO2-footprint van uw organisatie 

Benieuwd hoe uw organisatie haar CO2-footprint kan verkleinen? 

Vraag hier uw afvalscan aan  Of vraag een gesprek aan met onze specialist

De Bonton als duurzaam inzamelmiddel

De BonTon is een modulair inzamelmiddel dat een centrale plaats binnen uw kantooromgeving inneemt. De Bon Ton biedt plaats voor de afvalstromen gftplasticpapier, (koffie)bekers en restafval. De prullenbakken op de werkplekken kunnen daarmee komen te vervallen. Hiermee stimuleert u afvalscheiding aan de bron, levert u een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie en heeft u ook nog eens minder schoonmaakkosten doordat er slechts één afvalbak geleegd hoeft te worden.

De Bon Ton bestaat voor 100% uit recyclebaar materiaal. Leuk om te weten is dat de BonTon ook nog met behulp van Social Return in elkaar gezet wordt. Bovendien kunnen alle onderdelen afzonderlijk vervangen worden. Elke module heeft zijn eigen afvalstroom, aangegeven met de kleur bestemd voor deze afvalstroom. Groen voor gft, oranje voor plastic, blauw voor papier en grijs voor het restafval.

De duurzame inzamelmodule Bon Ton, biedt de mogelijkheid tot het inzamelen van de stromen gft, plastic, papier, (koffie)bekers en restafval in iedere gewenste combinatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan:

Inzamelingmiddelen BonTon

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste afvalcontainer kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Bonton Afvalmodule referenties

Alles heeft waarde.