Virol wordt Prezero  Meer informatie

Afvalplan op maat

Hecht u waarde aan behoud van afvalstoffen binnen de circulaire economie? Beschikt uw organisatie al over de juiste faciliteiten om dit te waarborgen? Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de afvalmarkt kunnen wij u hierin gericht adviseren door een afvalplan op maat.

Bronscheiding op de werkvloer

Goede faciliteiten voor bronscheiding vormen de basis voor het behoud van afvalstoffen binnen de circulaire economie. Afval kan uitsluitend effectief gescheiden worden ingezameld als onze dienstverlening naadloos aansluit op uw productieproces. Daarom leveren wij steeds vaker maatwerk in de breedste zin van het woord en denken wij mee met u in een afval plan op maat.

Kwalitatief en duurzaam maatwerk

Wij zetten onze expertise graag in om de interne inzameling bij bedrijven met grote hoeveelheden afval, zoals fabrieken, distributiecentra en grafische bedrijven, te optimaliseren. Een duurzame, innovatieve oplossing zoals de inzet van innovatieve persinstallaties of het juiste beheer van afvalvolumes, waarbij we met onze klanten meedenken. Iedere locatie is anders en vereist kwalitatief maatwerk. Door de inzet van onze Technische Dienst kunnen we praktijkgericht meedenken en ontwikkelen we samen met u een ‘afvalplan op maat’.

Dit kan leiden tot verschillende voordelen zoals:

  • Ruimtebesparing op de werkvloer waardoor deze efficiënter kan worden ingericht.
  • Minder loopafstand voor uw medewerkers door de plaatsing van de containers op strategische plekken
  • Een veiligere (werk)situatie op de werkvloer doordat de afvalinzameling naadloos aansluit op uw productieproces.
  • CO2-besparing doordat er minder transportbewegingen zijn, dankzij slimme meldingssystemen

Bekijk hier onze referenties

Door het verbinden van uw behoeften met onze kennis van afvalinzameling en –verwerking wordt er een duidelijke meerwaarde gecreëerd voor uw organisatie. Het behouden van grondstoffen in de circulaire economie en een naadloze aansluiting op uw productieproces is daarbij ons uitgangspunt.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste afvalcontainer kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Alles heeft waarde.