Duurzame afvalscheiding op kantoor

Door afval aan de bron te scheiden, levert u als organisatie een belangrijke bijdrage aan het milieu. Om bronscheiding in een bedrijfsomgeving te faciliteren bieden wij diverse oplossingen, waaronder de Recycle Bin. Deze strak vormgegeven afvalscheidingsmodule maakt het eenvoudig om kantoorafval gescheiden in te zamelen.

Maximaal scheiden met Recycle Bin

De Recycle Bin stimuleert medewerkers om op milieubewuste wijze afval in te zamelen. In plaats van een prullenbak op iedere werkplek, plaatst u de Recycle Bin op strategische plekken binnen uw organisatie. Door de opschriften is het direct duidelijk welk type afval in welk deel van de container hoort en is het gebruik van de Recycle Bin erg eenvoudig. Door te scheiden bij de bron, kan het afval hergebruikt worden voor het produceren van nieuwe producten en materialen. Het gebruik van de Recycle Bin bespaart tevens op het aantal schoonmaakuren doordat het inzamelpunt gecentraliseerd wordt.

De Recycle Bin in verschillende combinaties leverbaar. U kunt gft, plastic, bekers en restafval inzamelen.

Download de leaflet:

 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Meer informatie:

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan:

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste afvalcontainer kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bekijk de mogelijkheden

Alles heeft waarde.