Virol wordt Prezero  Meer informatie

Recycle Bin afvalscheidingsbak

Door afval aan de bron te scheiden, levert u als organisatie een belangrijke bijdrage aan het milieu. Om bronscheiding in een bedrijfsomgeving te faciliteren bieden wij diverse oplossingen, waaronder de Recycle Bin. Deze strak vormgegeven afvalscheidingsmodule past perfect in een zakelijke omgeving en maakt het eenvoudig om kantoorafval gescheiden in te zamelen.

Afval scheiden met Recycle Bin

De Recycle Bin stimuleert medewerkers om op milieubewuste wijze afval in te zamelen. In plaats van een prullenbak op iedere werkplek te hebben, plaatst u de Recycle Bin afvalscheidingsbak op strategische plekken binnen uw organisatie. Door de opschriften is het direct duidelijk welk type afval in welk deel van de container hoort en is het gebruik van de Recycle Bin erg eenvoudig. Door te scheiden bij de bron, kan het afval hergebruikt worden voor het produceren van nieuwe producten en materialen. Het gebruik van de Recycle Bin bespaart tevens op het aantal schoonmaakuren doordat het inzamelpunt gecentraliseerd wordt.

De Recycle Bin in verschillende combinaties leverbaar. U kunt gftplastic, bekers en restafval inzamelen.

Recycle totaaloplossing op het kantoor

Door gebruik te maken van de Recycle Bin zorgt u voor een goede scheiding aan de bron, waarbij de soorten afval in de juiste stroom belanden. Dit heeft echter geen zin als bij het ledigen van de Recycle Bins alles weer in de restafval container terecht komt, wat echter bij veel bedrijven wel het geval is. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden waardoor de stromen naast het gescheiden inzamelen ook gescheiden opgehaald worden. Hierdoor hoeft er geen dubbel werk te gebeuren in de afvalscheiding, en profiteert u ook nog eens van betere tarieven dan al uw afval als restafval te verwerken!

Afvalscheidingsbak aansluitend op uw situatie

De Recycle Bin wordt geleverd in meerdere varianten waardoor hij qua formaat en behoefte altijd in uw organisatie past. Zo is de Recycle Bin leverbaar varierend van twee tot vier compartimenten. De compartimenten zijn aan te passen op de soort afvalstromen die u heeft. Komen er bijvoorbeeld geen koffiebekertjes vrij binnen het bedrijf, dan zit u ook niet aan een koffiebeker-compartiment gebonden. U kunt zelf kiezen voor welke vrijkomende afvalstromen u een recycle bin nodig heeft.

Download de leaflet:

Bent u benieuwd wat een recycle bin in uw organisatie u kost, of wilt u meer informatie? Vraag direct een offerte aan of kom in contact met onze adviseur!

Vrijblijvende offerte aanvragen Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan:


 

Inzamelmiddelen

Door te kiezen voor de juiste afvalcontainer kunt u uw afvalscheiding aan de bron optimaliseren. Voor iedere situatie leveren wij een container op maat. Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise op dit gebied graag in om de interne inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Door ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, hebben we altijd een geschikt inzamelmiddel voor u.

Bent u benieuwd wat een recycle bin in uw organisatie u kost, of wilt u meer informatie? Vraag direct een offerte aan of kom in contact met onze adviseur!

Bekijk de mogelijkheden

Alles heeft waarde.