Recycling

Als specialist in de afvalbranche staan we garant voor een duurzame verwerking van uw afvalstromen. We zien u en onszelf als een belangrijke schakel binnen de circulaire economie. Ons uitgangspunt is altijd het behoud van grondstoffen binnen de circulaire economie. Samen met zorgvuldig geselecteerde ketenpartners zetten wij grondstoffen opnieuw in voor het creëren van nieuwe producten en krijgt afval haar waarde terug.

Verwerkingslocaties Virol

Op onze inzamel- en verwerkingslocaties in Scheemda, Winschoten en Midwolda vindt de inzameling en verwerking van diverse afvalstromen, waaronder oud-papier, kunststoffen en metalen plaats. Met behulp van moderne apparatuur zoals perssystemen, wordt het ingezamelde materiaal gesorteerd, bewerkt en verwerkt. De vrijgekomen grondstoffen worden ingezet ten behoeve van het produceren van nieuwe producten.

Internationale handel

Na het sorteren en verwerken van de afvalstromen tot grondstoffen, worden de grondstoffen aan eindverwerkers in binnen- en buitenland aangeboden. Met het geautomatiseerde voorraadbeheersysteem zorgen wij voor een continue aanlevering aan de afnemers. Het vervoer wordt altijd op de meest duurzame wijze uitgevoerd. Dankzij onze unieke locatie aan het Winschoterdiep hebben wij naast de mogelijkheid tot vervoer per vrachtwagen, ook de mogelijkheid om de producten per schip af en aan te voeren. Een duurzame oplossing.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.