Virol wordt Prezero  Meer informatie

Partners

Samen met onze zusterorganisaties en ketenpartners bieden wij innovatieve oplossingen om het hergebruikpercentage van grondstoffen te optimaliseren. We hebben een brede kennis van de wensen van onze klanten en kennen onze afzetkanalen door en door. Virol werkt nauw samen met haar zusterbedrijf Reisswolf en met diverse ketenpartners. Zo zorgen wij ervoor dat de schakels binnen de circulaire economie blijvend in elkaar grijpen en staan wij altijd garant voor een duurzame verwerking van uw afvalstromen.

Reisswolf

Reisswolf staat garant voor een veilige en gesloten opslag, vernietiging en digitalisering van archief en vertrouwelijke documenten. Naast papier vernietiging behoort ook de vernietiging van non-food producten tot onze dienstverlening. Denk hierbij aan de vernietiging van datadragers, overtollige handelsvoorraden en bedrijfskleding. Met het speciaal ontwikkelde gesloten systeem met aluminium containers en gesloten voertuigen garanderen wij een discrete en veilige verwerking. Net als u van Virol gewend bent, wordt door Reisswolf ook op een milieubesparende manier ingezameld en verwerkt. Onze zusterorganisatie Reisswolf is gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op het gebied van vernietiging, opslag en digitalisering van archief en data. Onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, CA+ en NAID certificeringen waarborgen dit. Alle verwerkingen die wij, voor onze klanten, uitvoeren voldoen aan de AVG.

Partners

Naast de nauwe samenwerking met onze zusterondernemingen, werken wij ook samen met diverse ketenpartners. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van de meest innovatieve oplossingen en duurzame verwerking van uw afvalstromen binnen de circulaire economie. Zo zorgt onze samenwerking met Ological ervoor dat u uw eigen vertrouwelijke documenten en koffiebekers terug kunt krijgen als zelf te gebruiken hygiënepapier, duurzamer kan haast niet!

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.