Papiervernietiging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij papiervernietiging? Onze zusterorganisatie Reisswolf is gespecialiseerd in papiervernietiging en beschikt over beveiligde aluminium archiefcontainers en diverse certificaten.

Om onze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over de certificaten CA+, NAID, ISO 40001, ISO 9001 en ISO 27001. Door deze certificaten bent u er van verzekerd dat wij onze dienstverlening excellent zullen uitvoeren.

Papier vernietigen

Wij komen uw vertrouwelijke papier bij u inzamelen door middel van onze aluminium Reisswolf containers. In deze containers kunt u los papier, ordners of volledige archiefdozen kwijt. Zelfs ringbanden, nietjes en plastic mapjes kunnen hierin gedeponeerd worden.

De inhoud van de containers wordt door onze wagens verzameld en in een 100% gesloten systeem naar ons depot gebracht. Eenmaal aangekomen bij het depot zullen wij uw archief door middel van onze shredder onleesbaar vernietigen.

Eenmalig papier vernietigen

Voor het vernietigen van papier hebben wij twee mogelijkheden, afhankelijk van uw situatie. Zo kunt u een container in uw werkomgeving plaatsen die voor een langere duur blijft staan en waar personeelsleden ten allen tijden hun archief in kwijt kunnen. Zo zorgt u er voor dat de vertrouwelijke gegevens niet hoeven rond te slingeren.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het archief éénmalig te vernietigen als u een grote hoeveelheid heeft die weer in aanmerking komt voor opruiming. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als u een grote opruiming heeft, de fysieke archieven gedigitaliseerd zijn of als een deel van de gegevens voorbij de bewaartermijn is.

Papier vernietigen kosten

De kosten van papier vernietiging lopen uiteen en zijn afhankelijk van wat voor soort dienstverlening u wenst. Is dit een permanente container of een éénmalige opruiming? Daarnaast is het ook van belang hoe veel vrijkomend archief het betreft, of hoe vaak de container geledigd dient te worden. 

Bent u benieuw naar de kosten in uw situatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

 

Alles heeft waarde.