Portret van waarde

Portret van waarde! is een initiatief van de Virol -Ewaste academy. In Portret van waarde! vertellen kandidaten van de Virol E-waste Academy wie zij zijn en wat het werkleer-traject voor hen betekent. Lees hieronder de verhalen van onze kandidaten! Benieuwd naar meer informatie over de Virol E-waste academy? Bekijk direct wat de Virol -Ewaste academy inhoudt!

Portret van waarde! - Ricardo Martodrono

Portret van waarde! - Ricardo Martodrono
Portret van waarde! is een initiatief van de Virol E-waste Academy. In Portret van waarde! vertellen kandidaten van de Virol E-waste Academy wie zij zijn en wat het werkleer-traject voor hen betekent! In deze editie stelt Ricardo Martodrono zich aan jullie voor!
 

Portret van waarde! - Stanley Watson

Portret van waarde! - Stanley Watson
Portret van waarde! is een initiatief van de Virol E-waste Academy. In Portret van waarde! vertellen kandidaten van de Virol E-waste Academy wie zij zijn en wat het werkleer-traject voor hen betekent! In deze editie stelt Stanley Watson zich aan jullie voor!
 

Portret van waarde! – Yannick Bos

Portret van waarde! – Yannick Bos
Portret van waarde! is een initiatief van de Virol E-waste Academy. In Portret van waarde! vertellen kandidaten van de Virol E-waste Academy wie zij zijn en wat het werkleer-traject voor hen betekent. In deze eerste editie stelt Yannick Bos zich voor.
 

Portret van waarde! - Theo Schnieders

Portret van waarde! - Theo Schnieders
Portret van waarde! is een initiatief van de Virol E-waste Academy. In Portret van waarde! vertellen kandidaten van de Virol E-waste Academy wie zij zijn en wat het werkleer-traject voor hen betekent! In de tweede editie stelt Theo Schnieders zich aan jullie voor!
 

Alles heeft waarde.