Virol wordt Prezero  Meer informatie

Quick Afvalscan

Het maximaal scheiden van uw bedrijfsafval is niet alleen veel duurzamer, maar in veel gevallen ook beter voor uw portemonnee. Virol ondersteunt u graag bij het vormen van een duurzaam en kostenefficiënt afvalbeleid en biedt daarom een gratis afvalscan voor bedrijven.

Behaal duurzaam en financieel voordeel uit uw afvalbeleid

Met onderstaande afvalscan schetst u binnen enkele minuten een helder beeld van de afvalsituatie binnen uw organisatie. Op basis hiervan ontvangt u van onze adviseurs een op maat gemaakt overzicht met besparingsmogelijkheden voor uw specifieke situatie. Mocht u tijdens het invullen vragen hebben of wilt u de afvalscan liever persoonlijk met een van onze accountmanagers invullen? Neem gerust contact met ons op. Wij zetten onze kennis op gebied van afvalbeheer en de recyclingmarkt graag in om u vrijblijvend te adviseren. 

Ga naar de afvalscan >>

Efficiënter inrichten afvalstromen

Na het resultaat van de Quick Afvalscan heeft u een overzicht van hoe uw afvastromen efficient gesplitst kunnen worden. Door het splitsen van uw afvalstromen zorgt u er voor dat u met minder restafval zit en de afzonderlijke stromen beter recyclebaar zijn. Wij kunnen samen met u uw stromen in kaart brengen en kijken hoe wij dit voor u kunnen faciliteren. 

In de meeste gevallen leveren wij u containers waarin u uw stromen kunt inzamelen en halen wij deze op op de frequentie die het beste bij uw organisatie past. Verandert er wat aan uw afvalstroom, dan is dit ook geen enkel probleem voor ons en stellen wij ons flexibel op door samen met u te kijken naar een passende oplossing.

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Alles heeft waarde.