Gepubliceerd op:
RSE Telecom & ICT

De samenwerking tussen RSE Telecom & ICT en Virol bestaat al bijna 30 jaar. “Vanaf het begin van RSE in 1989 al”, zegt Gert Smits, directeur van RSE Telecom & ICT. “En dat houdt niet voor niets zo lang stand”, aldus Smits. “We zijn ontzettend tevreden over de manier waarop Virol onze afvalstromen verwerkt.” Virol verwerkt papierijzerrestafval, plastic en ict-goederen voor RSE Telecom & ICT.

 

Meerwaarde leveren 

Smits van RSE Telecom (Winschoten, Groningen en Emmen) geeft aan dat Virol op meerdere manieren meerwaarde levert. “Er zijn altijd korte lijnen, dat is voor ons als klant erg prettig. Het bedrijf is bekend in de regio en levert gewoon goed materiaal. We hebben nog nooit last gehad van een storing, de vrachtwagens zijn netjes en bij Virol weet je: afspraak is afspraak. We zetten zelf de klant op de eerste plek en dat doet Virol ook. Het is fijn om te merken dat je daar hetzelfde in staat en weet wat je van elkaar kunt verwachten.”

"We zetten zelf de klant op de eerste plek en dat doet Virol ook."

Virol denkt mee

“We zijn niet alleen klant van Virol, maar ook andersom. Daardoor leer je elkaars bedrijven wat beter kennen. Voorop staat dat Virol meedenkt”, aldus Smits. “Zo was er ongeveer 3 jaar geleden een oplettende accountmanager van Virol die ons er op attendeerde dat Virol ook de verwerking van oude ict-goederen zoals afgedankte computers, servers en telefooncentrales kan doen. Dat proces is ingeregeld en loopt naar volle tevredenheid. Voor alle afvalstromen gelden vaste ophaalmomenten, daar hoeven we zelf niets meer voor te doen.”

Stapje verder

“Maar Virol denkt nog een stapje verder mee dan dat”, zegt Smits. “Virol doet de verwerking voor onze vestigingen in Winschoten en Groningen. We hebben ook een vestiging in Emmen, waar een andere afvalverwerker klant van ons is. Virol gaf destijds aan: klanten zijn belangrijk, voor ons en ook voor jullie. We kunnen het ons goed voorstellen als je in Emmen de verwerking door die andere partij op laat pakken. Dat gebeurt nu ook. Daaruit blijkt maar weer dat klanten echt voorop staan voor Virol. Virol is gewoon een goed en keurig bedrijf.”

RSE Telecom & ICT

Smits: “RSE Telecom & ICT is totaalaanbieder van communicatiestromen. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Winschoten en Emmen, bieden onze 48 medewerkers complete netwerk- en telefonieoplossingen voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot. Onze dienstverlening bestaat uit aanleg, installatie, levering, onderhoud, beheer en reparatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in camerabeveiliging. Net als bij Virol staat de klant bij ons voorop.”

Lees ook andere referenties:

Alles heeft waarde.