Virol wordt Prezero  Meer informatie
Gepubliceerd op:

Harry Buiter Meubelspuiterij voorziet dagelijks meubels, keukens, glas en metaal van een nieuwe kleur. Als jarenlange klant vertrouwen ze op Virol voor hun afvaloplossingen. Eigenaar Harry Buiter verteld over de samenwerking, duurzaamheid en wat Virol uniek maakt.

Nuchter en snel
Buiter: “Toen ik 12 jaar terug mijn zaak opende in Leek werd ik Virol klant, best een poos geleden dus. Virol kwam toen met een persoonlijk afvalplan voor het scheiden van papier, plastic en restafval. Anders werd dat in één bak gegooid, nu worden de verschillende afvalstromen gescheiden en één keer in de 14 dagen opgehaald.”

“Als wij meer afvalbakken nodig hebben in verband met drukte, of juist het ophalen willen uitstellen door vakanties, dan is Virol daar altijd flexibel in. In overleg is bijna alles mogelijk. De lijntjes zijn kort en als ik iemand wil spreken dan is dat snel geregeld. Normaliter verwerk ik chemisch afval op de zaak, toen dat een periode niet was te realiseren kon er snel door Virol een oplossing bedacht worden. De dienstverlening ervaar ik dan ook als positief. Ik voel me goed geïnformeerd als klant door de overzichtelijke website en nieuwsbrief. Het persoonlijke contact met o.a. de accountmanager stel ik daarnaast op de prijs. We gaan op een nuchtere manier met elkaar om en als het goed is dan is het goed. We hebben beide een groot netwerk waarbij we gebruik kunnen maken van elkaars expertise en contacten.”

“Het is niet alleen voor ons belangrijk dat we op een verantwoorde manier met afval omgaan, maar ook voor onze klanten.”

Duurzaamheid
Buiter: “Duurzaamheid wordt voor ons steeds belangrijker. Na de vakantie krijg ik zonnepanelen op het dak en we hebben inmiddels ledverlichting. Tijdens de bouw van mijn huidige pand heeft Virol ons ondersteund door meerdere containers te leveren, waardoor wij op een correcte manier onze extra afvalstromen konden scheiden. Universiteiten en Hogescholen zijn klanten van mij die duurzaamheid ontzettend belangrijk vinden. Het is dus niet alleen voor ons belangrijk dat we op een verantwoorde manier met afval omgaan, maar ook voor onze klanten.”

Over Harry Buiter Meubelspuiterij
Harry Buiter Meubelspuiterij in Leek is dé plek voor een professionele afwerking van meubels of keuken. Ze zijn werkzaam voor zowel scheepsbouw, interieurbouw, meubelmakers, bedrijven en particulieren, waarbij een hoogwaardige kwaliteit en de klantwens samen komen. De klant vraagt, ontwerpt en levert een product aan en Harry Buiter Meubelspuiterij draagt zorg voor de finishing.

 Gebruikte containers:

 

1100L Restafval container

  

 Vraag direct een offerte aan

Lees ook andere referenties:

 

Alles heeft waarde.