Virol wordt Prezero  Meer informatie
Terug naar Industrie

Villeroy & Boch

Gepubliceerd op:
Villeroy & Boch

“Virol ontzorgt ons sinds 2004”, zegt Henk Pater, HSE-coördinator van Villeroy en Boch Wellness in Roden. “Het mooie is: we kunnen met elke vraag over afval bij Virol terecht en de verwerking wordt altijd goed opgepakt. Waar dan ook en wanneer dan ook.”

 

Direct op de hoogte van nieuwe mogelijkheden

“We zijn in 2003 samen met het Ondernemerscontact Noordenveld (OCN) op zoek gegaan naar betrouwbare partners voor onze afvalverwerking. In 2004 hebben we een collectieve overeenkomst gesloten met onder andere Virol”, zegt Pater. “En daar zijn we erg tevreden over. Zodra er nieuwe mogelijkheden zijn die onze afvalverwerking ten goede komen, dan laat Virol ons dat weten. We vertrouwen erop dat er verbeterpunten worden aangedragen en dat vertrouwen maakt Virol waar.”

ISO 14001

Pater: “Het is voor ons erg belangrijk om ISO 14001-gecertificeerd te zijn. Virol denkt met ons mee over ons milieubeleid en over het milieuvriendelijker maken van onze organisatie. Zo zijn we het afval in de loop van de tijd, met hulp van Virol, steeds meer gescheiden in gaan zamelen en hebben we naast de containers voor papier, karton, lichte metalenrestafvalkunststof, koper en ijzer bijvoorbeeld ook foliezakken om ook folie apart in te zamelen. Daarbij is het erg prettig dat we iedere maand een voortgangsrapportage ontvangen, want daardoor hebben we goed inzicht in onze afvalstromen.”

Meer dan 10 containers

“We hebben 6 grote en 5 kleinere containers op ons terrein in Roden staan. De containers staan er altijd verzorgd bij, daardoor straalt het afval waarde uit. Onze medewerkers scheiden het afval en zodra er een container bijna vol is, laten we dat aan Virol weten. De containers worden vervolgens gewisseld”, zegt Pater. 

Quaryl sanitairproducten

De dienstverlening van Villeroy en Boch bestaat uit het ontwikkelen, produceren en distribueren van Quaryl sanitairproducten: badkuipen, douchebakken en bubbelbaden. Pater: “Villeroy en Boch bestaat al sinds 1748. Onze vestiging in Roden bestaat bijna 50 jaar. We hebben op dit moment 120 medewerkers. Zij leveren allemaal hun bijdrage aan de afvalscheiding.”

 Gebruikte containers:

 

1100L Restafval container

  

 Vraag direct een offerte aan

Lees ook andere referenties:

Alles heeft waarde.