Virol wordt Prezero  Meer informatie
Gepubliceerd op:
Kampeerhal Roden

Kampeerhal Roden is dé kampeerspecialist van Noord-Nederland. Met een winkeloppervlak van 20.000 m2 en een nieuwe webshop is er voor iedere kampeerliefhebber wel iets te vinden. Dit zorgt ook voor een grote verscheidenheid aan afval. Ze zijn inmiddels 2 jaar tevreden klant van Virol. Mede-eigenaar Harmjan Poel en logistiek manager Michael Klaber vertellen over de samenwerking.

Aanpak op maat
Poel: “ Veel verschillende producten zorgen voor veel verschillende soorten afval. Daarnaast is onze business zeer seizoensgebonden. Dit zorgt voor een unieke afvalsituatie waarbij behoefte is aan een samenwerking op maat. Bij Virol wordt gelukkig verder gekeken dan de standaard oplossing. Doordat wij in de lente/zomer veel meer bezoekers krijgen dan in de herfst/winter heeft Virol een persoonlijk afvalplan voor ons gemaakt, waardoor wij in het hoogseizoen een perscontainer afnemen en in het laagseizoen alleen met rolcontainers werken. Mochten we onverhoopt meer afval hebben dan laten we de perscontainer gewoon wat langer staan. Die flexibiliteit is belangrijk in de retail.”

Persoonlijke samenwerking
Poel: “Virol heeft een hoge bezettingsgraad in Noord-Nederland waardoor er altijd snel iets geregeld kan worden. Als het niet op de dag zelf lukt dan staan jullie er morgen of overmorgen wel. Die snelle reactietijd is voor ons ontzettend waardevol” Klaber vult aan: “Niets is te gek, de vrolijke chauffeurs en enthousiaste medewerkers van de binnendienst maken de samenwerking ontzettend prettig. Er wordt goed geluisterd, óók als er een keertje iets minder goed gaat. Dan komen we er altijd samen uit.” Poel: “Daarnaast staat Virol gewoon scherp op de markt  tegenover de concurrentie. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is voor iedere ondernemer belangrijk. Daar voldoet Virol zeker aan.”

Duurzaamheid
Poel: “Duurzaamheid is niet alleen voor ons belangrijk, maar ook voor onze klanten. Onze leveranciers leveren alles in karton/plastic. Dat is logisch omdat producten beschermd moeten worden, maar niet goed voor het milieu. We proberen daarom zo veel mogelijk karton en plastic te hergebruiken. Wat overblijft wordt op de juiste manier gescheiden. Tijdens onze verbouwing van 1,5 jaar geleden hebben we samen met Virol een aangepast afvalplan opgesteld zodat we naast papier, plastic en restafval ook hout en glas op de juiste manier konden scheiden.”

Over Kampeerhal Roden
Kampeerhal Roden is één van de grootste kampeerwinkels van Nederland. Sinds 1 april zijn ze ook online actief. Toch blijven klanten de fysieke winkel in grote aantallen bezoeken. Dat komt omdat Kampeerhal Roden niet alleen een winkel wil zijn, maar een ervaring. Je kan er terecht voor een mega aanbod kampeerartikelen, outdoor kleding, hengelsport en sinds kort is er ook een fietsenwinkel in het pand aanwezig. De kinderen kunnen terecht in de indoor speeltuin en na het winkelen kun je er een hapje eten in het gezellige restaurant.

 Gebruikte containers:

 

1100L Restafval container

  

 Vraag direct een offerte aan

Lees ook andere referenties:

Alles heeft waarde.