Virol wordt Prezero  Meer informatie
Terug naar MKB / Grootzakelijk

Van Keulen Interieurbouw

Gepubliceerd op:
Van Keulen Interieurbouw

 Vergelijkbaar met Virol is Van Keulen een familiebedrijf met aandacht voor duurzaam ondernemen. Van Keulen biedt interieuroplossingen voor verschillende branches, van supermarkten tot bibliotheken. Dit betekent dat ze een verscheidenheid aan afval hebben. Sinds 2016 zorgen Virol en Reisswolf er voor dat hun afvalstromen op de juiste manier verwerkt worden.  

Scheiden aan de bron

Toen Van Keulen Tynaarlo de wens uitsprak om iedere afvalstroom aan de bron te scheiden kwam Virol met een passende oplossing. Op elke afdeling staan containers voor (vertrouwelijk) papierplastic, metaal en restafval. De metalen ondergaan nog een tweede sortering, waarbij er onderscheid wordt gemaakt in gecoate en ongecoate metalen. De verschillende metalen, zoals staal, roestvrij staal en aluminium, worden separaat voor recycling aangeboden. Ook de verwerking van chemisch afval wordt door Virol opgepakt. Van Keulen maakt gebruik van een poedercoatstraat met een chemiebad er onder. De verversing van het bad wordt door Virol verzorgd.

“Het is belangrijk om constant te kijken of dingen beter kunnen, Virol is daarin een goede sparringpartner.”

Samenwerking

Metaal is de voornaamste bron van afval voor Van Keulen Tynaarlo. Het is ook het begin van de samenwerking tussen Van Keulen en Virol. Henk Birza is verantwoordelijk voor de afvalaanbesteding en zegt hierover: “Wat ons in het verleden irriteerde was het afvoeren van metalen. Dat verliep via verschillende partijen en ging niet naar wens. De processen waren altijd onduidelijk, met vage weegbriefjes en gewichten. Ik wilde het zorgvuldiger en professioneler aanpakken, toen kwam Virol in beeld. Eerst lieten we het papier en de restafval verzorgen door Virol en op de nieuwe locatie ook het ophalen van metalen. Dit bevalt tot op heden hartstikke goed. Ik ben een Noorderling en eerlijkheid en vertrouwen is voor mij extra belangrijk. De communicatie met Virol is altijd professioneel, helder en met korte lijnen. Daarnaast denken de accountmanagers mee in oplossingen. Als iets anders of beter kan dan wordt daar kritisch naar gekeken en advies op maat voor gegeven. Zoals bij het verwerken van vertrouwelijk gegevens. Na helder advies op basis van de AVG wetgeving zijn we ook Reisswolf klant geworden. Het is belangrijk om constant te kijken of dingen beter kunnen, Virol is daarin een goede sparringpartner.”

Over Van Keulen

Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een lange historie. Het werd in 1944 opgericht door timmerman Lammert van Keulen. Nu, na meer dan 70 jaar van groei en ontwikkeling, is Van Keulen Interieurbouw een toonaangevende en gerespecteerde speler in de Nederlandse interieurbouw en winkelinrichting – en nog steeds een familiebedrijf. Recent is de vestiging in Groningen verhuist naar Tynaarlo. Virol is nauw betrokken geweest bij de verhuizing. Aan de hand van de nieuwe locatie is een persoonlijk afvalplan opgesteld zodat het duurzaam ondernemen blijft gewaarborgd.

 Gebruikte containers:

 

1100L Restafval container

  

 Vraag direct een offerte aan

Lees ook andere referenties:

 

Alles heeft waarde.