Uw rol in de circulaire economie

Het hergebruik van afvalstromen begint bij u! Door maximaal te scheiden, levert u de grondstof voor nieuwe producten en duurzame energie. Goede faciliteiten vormen hiervoor de basis, waarin wij u graag adviseren. Door intensieve samenwerking tussen u als klant, wij als kennispartner in de markt en onze partners in de keten, zorgen we ervoor dat de schakels binnen de circulaire economie met elkaar verbonden blijven. Daar waar afval voor u haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug.

 

Lees meer Doe gratis de Quick Afvalscan

 

Maatschappelijk verantwoord afvalbeleid

Door beter om te gaan met uw afvalstromen zorgt u er ook voor dat u aan maatschappelijk verantwoord onderneemt. Door het scheiden van uw afval voldoet u aan de triple-P-benadering; People, Planet & Profit. U zorgt er door uw handelen voor dat u uw ecologische voetafdruk verkleint, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek biedt en daarnaast zorgt u er ook nog voor dat u zelf kosten bespaart op uw afvalstromen. Vraag direct een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

 

Éen partner voor al uw afval

Heeft u binnen uw organisatie verschillende afvalstromen te verwerken en zoekt u een partner die u in uw afvalproces kan bijstaan? Bij Virol denken wij graag met u mee. Zo kunnen wij u helpen door uw huidige afvalstromen te inventariseren en te kijken wat voor u de meest efficiënte oplossing is. Wij verwerken bijna alle soorten afval, waardoor u maar één partner nodig heeft voor al uw afvalstromen. Bekijk welke inzamelingsoplossingen wij voor uw afvalstromen beschikbaar hebben.


Update coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een flinke impact op onze samenleving. Ook in de Noordelijke provincies is het virus opgedoken. Als organisatie probeert Virol zo veel mogelijk verantwoordelijkheid te nemen in het voorkomen van de verspreiding van het virus. U leest hier meer daarover.

 
 

Coop Supermarkten

Supermarktketen Coop is met haar distributiecentra al sinds 2007 klant van Virol. “En dat is…

Bekijk dit project

Alles heeft waarde.

Duurzame afval recycling

Benieuwd welke duurzame en financiële waarde uw afval heeft?

Virol ondersteunt u graag bij het vormen van een duurzaam en kostenefficiënt afvalbeleid. ‘Alles heeft waarde.’ ook uw afval. Met de gratis afvalscan brengen wij uw afval situatie en de besparingsmogelijkheden voor u in kaart.

Doe gratis de Quick Afvalscan
Afvalcontainers Virol

Optimaliseer afvalscheiding aan de bron, door te kiezen voor de juiste container

Steeds vaker is maatwerk vereist om onze dienstverlening naadloos aan te laten sluiten op uw productieproces. Wij zetten onze expertise graag in om de inzameling van uw afvalstromen te optimaliseren. Ons brede assortiment rolcontainers, afzetcontainers en andere inzamelmiddelen, biedt voor iedere situatie een container op maat.

Bekijk onze inzamelmiddelen
Archiefvernietiging

Voorkom dat uw vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen vallen 

Onze zusterorganisatie Reisswolf biedt als enige partij in Nederland een 100% gesloten circuit voor het totaalpakket opslag, vernietiging en digitalisering van vertrouwelijke gegevens. Naast de vernietiging van vertrouwelijke documenten, verzorgt Reisswolf ook ade vernietiging van  datadragers, bedrijfskleding en overtollige producten.

Meer informatie

Duurzame oplossingen

Binnen de circulaire economie wordt waardecreatie in iedere schakel van het systeem nagestreefd. Bij Virol richten wij al onze processen hierop in. Bovendien bieden wij organisaties innovatieve oplossingen voor een duurzame omgang met afvalstoffen, bijvoorbeeld door uw eigen vertrouwelijke documenten en koffiebekers her te gebruiken als grondstof voor zelf te gebruiken hygiënepapierHet hergebruik van producten en materialen, zorgt tenslotte voor een aanzienlijke besparing op natuurlijke grondstoffen en de uitstoot van CO2.

CO2 besparingscertificaat  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen