Virol wordt Prezero  Meer informatie

Inzameling folie (LDPE)

Komt er binnen uw bedrijf folie (LDPE) vrij? Zamelt u dit nu gescheiden in of gaat het folie bij het restafval? Gescheiden inzameling van LDPE is goedkoper voor u en ook nog beter voor het milieu.

LDPE

LDPE is een zachte rekbare folie met een volumineus karakter. Deze rekbare folie wordt gebruikt als verpakkings- of afdekmateriaal. Door het volumineuze karakter neemt ldpe veel ruimte in. Zo ook in uw restafvalcontainer. Hierdoor betaalt u onnodig teveel voor het afvoeren van uw folie.

Inzameling en recycling LDPE

Voor het inzamelen van folie heeft Virol het ‘Pak een zak’ systeem ontwikkeld. In een speciale plastic zak kunt u uw folie inzamelen. Deze zakken hebben een formaat van 400 of 1000L, daar past tot wel 1m3 aan folie in. De bijbehorende standaard maakt het gebruik erg eenvoudig. 

Deze zachte kunststof is heel goed te recyclen. Voorwaarde is wel dat het gescheiden en schoon aangeleverd dient te worden. Na de inzameling wordt uw folie ingezet voor de recycling en zo draagt u bij aan een beter milieu.

Duurzaam transport

Wij kunnen uw folie gezamenlijk met uw oud papier afhalen om een zo'n kostenefficiënte en duurzaam mogelijk transport te garanderen. Wanneer u uw foliezakken laat afhalen samen met het oud papier, rekenen wij ook geen transportkosten. Daarnaast verwerken wij de folie gratis voor u en zijn de zakken het enige waar u aan hoeft te denken.

 

 

Virol - Recycling LDPE  
Offerte aanvragen Vraag onze adviseur

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw afvalstromen, waarbij rekening wordt gehouden met de hoeveelheid en het materiaalsoort.

Bekijk hier ons assortiment afvalcontainers

 

Alles heeft waarde.